29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Sezonun en giyilebilir modası!

Çiçekli, kuşlu baskılar, ışıltılı parkalar, gümüş Mary Jane ayakkabılar, diz üstü çizmeler, pileli etekler, üzeri taşlı çantalar... Bu renk ve form cümbüşü içinde rüküşlüğün ağına takılmadan elegant çizgisini koruyacak parçalara odaklandık...

26 Kasım 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Sezonun en giyilebilir modası!

1.       Işıltılı Mary Jane ayakkabı

Hemen hemen her marka Mary Jane ayakkabıların dore, gümüş ışıltılı modellerinden tasarladı. Parti ayakkabısı olarak düşünüp vitrinin önünden geçmeyin. Siyah geniş pantolonlar, jeanler ve uzun eteklerle çok iyi uyum sağlıyor. Günlük kazak ve gömleklerin işlemelerini gözünüzün önüne getirirseniz, şahane bir seçim olduğunu fark edeceksiniz.

2.       Lüksün sınırlarını zorlayan parkalar

Kulağa akla ziyan parçalarmış gibi geliyor. Bir parkada hem işleme hem ışıltı hem de üstüne üstlük kürk olması ürkütücü. Ama burun kıvırmadan önce üzerinizde görün. Gerçekten de jeanler, uzun etekler ve bol pantolonlarla fena durmuyor. Parkanın haricinde kabanınızı ise uzun alın deriz.

3.       İlle de pilili etek

Uzun olsun, mümkünse metalik ışıltılı olsun. Ofisten kokteyle günün her saatinde şıklık vadeden pilili eteklerden gardırobunuzda bulunmalı. Bunun dışında volanlı dar kalıplar da öne çıkıyor. Tercihinizi yine metalik renklerden yana kullanın. Şifon gömlekler, çizgili kazaklar ya da işlemeli trikolarla kombinleyin.

4.       Diz üstü çizmeler

Diz üstü çizmeler ya mini ya da sezonun hiti uzun kıyafetlerle tamamlanıyor. Bu tamamen çizmenin stiline bağlı. Püsküllüler şifon elbiselerle iyi duruyor. Önyargılı olmayın. Midi elbiseler ve pilili eteklerle dizüstü çizme şıklığının tadını çıkarın.

5.       Çantalar küçüldü

Hayatınızı minimize etmenin zamanı geldi. Zira günlük yaşamın yükünü taşıyan çantalar bu yıl küçüldü. Üzeri taşlı, işlemeli modeller sezonun hiti. Yükünüzü hafifletin bu çantaları kolunuza takın. Bunun dışında sırt çantaları da altın çağını yaşıyor. Sırt çantalarında da pırıltı ve baskılı modellere yönelin.

6.       Günlük kıyafette işleme, çizgi ve gül

Burada genele değil detaya odaklanın. Metalik, işleme, uzun ve bol kesimler stil ikonu olmanızı garantiliyor. Payetli ceketleri aynı materyalden pantolonla kombinleyin. İşlemeli kazaklardan mutlaka en az bir tane edinmekte fayda var.

7.       Gecenin kadını kuğu gibi zarif yıldızlar kadar parlak

Işıltı günlük hayata bu kadar girer de geceyi parlatmaz mı? Şimdiden söyleyelim abiyede seçiminizi ya payetten yana kullanacaksınız ya da Japon geleneksel desenlerinin hakim olduğu ipekli kıyafetleri seçeceksiniz.

Kaşları açın dudakları parlatın

Kıyafetlerdeki ihtişam saç ve makyaja da yansıdı. Bu yıl kaş rengi açık, metalik etkili rujlar ve saç örgüleri çok moda!

DUDAK

Holografik, ışıltılı dudaklara ne dersiniz? Bu kışın partilerinde dikkat çekebilmek için rujunuzun üzerine farklı tonlarda, ışıltıya sahip parlatıcılar kullanarak bu trendi yakalayabilirsiniz.

KAŞ

Günlük hayatta çok uygulanabilir gibi görünmese de bu kış kaşlarınızın rengiyle biraz oynamanızı tavsiye ederiz. Givenchy podyumundaki mankenler kadar olmasa da saç renginizden birkaç ton daha açık kaşlar bu sezon trendler arasında.

VÜCUT

Parıltılı ciltler de bu sezonun en şık hareketlerinden biri. Geçmiş yıllarda sıkça kullanılan pırıltılı vücut pudraları şimdilerde de son derece gözde.

GÖZ

Eyelinerların klasik görünümünden sıkılmadınız mı? Bu kış biraz farklı olmakta fayda var... Haydi biz de Jeremy Scott’ın mankenleri gibi barbie makyajı yapalım ya da Mugler ya da Emanuel Ungaro gibi fosforlu renklere sahip far paletlerinden edinelim.

TIRNAK

Kışın başlamasıyla hepimiz tüylü kabanlarımıza sarıldık. Tırnaklarımız neden bundan mahsur kalsın ki? 2016 kışının yeni trendi 3D nail art çalışmaları. Bunlar içinde tüylü ojeler de var!

SAÇ

Saç örgüsünün modası hiçbir zaman geçmiyor. Ama tasarımcıların hayal gücü de işin içine girince her gün daha da gelişiyor modeller. En kreatif olanları seçip kendinize uygulamayı unutmayın.