29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Soğuk günlere sıcak renkli dokunuş

Sonbaharın gri günlerini renklendirecek botlar, stillerini kendi özgün formlarda ifade eden kıyafetler, dudaklara bakım yapan parlatıcılar, ergonomik boyutlu ev eşyaları...Sezonun öne çıkan parçalarını derledik.

15 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Soğuk günlere sıcak renkli dokunuş

DEKORASYON

Mutfaklarda bakır mermer uyumu

Crate and Barrel, bakır renkte ve mermer dokuda ürünleri ile sofraları tamamlıyor. Bakır kaplama tasarım olan el yapımı Keaton oval kase ve servis kasesine, asimetrik olarak renklendirilen iki renkli mermer servis tabakları sofralarda eşlik ediyor.

Ergonomik boyutlarla planlı yerleşim

Tupperware’in elegant servis serisi, yemekleri uzun süre sıcak tutmasının yanında mikrodalga fırında ısıtabilme imkanı sunuyor. Aynı zamanda buzdolabı seti, ergonomik boyutlarıyla buzdolabında planlı bir yerleşim kolaylığı sağlıyor.

KİŞİSEL BAKIM

Cilde detox etkisi

Caudalie’nin Instant Detox Mask ve Polyphenol C15 Overnight Detox Oil, şehir yaşamının stresine maruz kalan ciltlere bakım sunuyor. Haftada iki kez uygulama ve birkaç dakika dinlenme ile ciltte birikmiş toksin ve lekelerin giderilmesine yardımcı olabilir.

Yaşlanmaya dur deyin

L’occıtane’dan yaşlanma karşıtı Divine Harmony Cream, toprak, mersin çiçeği, ölmez otu ve misk kokularıyla cildi yumuşatabilir. Aynı zamanda mimik çizgilerini yumuşatarak, yüzdeki dolgunluğu da arttırabiliyor.

Işıklı parlatıcılar

Amway, yeni Artistry Signature Color Işıklı Dudak Parlatıcısı’nı satışa çıkardı. Doğal jojoba ve avakado yağları ile bakım sağlayan yumuşatıcılar içeren parlatıcılar sekiz farklı renk alternatifi sunuyor. Dudak Parlatıcısı, ışıltılı ve canlı renk seçeneklerinin yanı sıra ambalajı üzerindeki ayna ve aydınlatıcı LED lamba uygulamasıyla da günlük bakımına önem verenlerin vazgeçilmezi olacak gibi duruyor.

MODA

Farklı ve tutkulu

Kenzo x H&M koleksiyonu 3 Kasım’dan itibaren tüm dünyada 250 seçili mağazada satışa sunulacak. Türkiye’de ise sadece Zorlu, İstinye Park, Bağdat Caddesi, Ankara CEPA AVM ve İzmir Mavi Bahçe AVM mağazalarında yer alıyor.

Gardırobunuzda yer açın

Ankle botlar bu sezonun vazgeçilmezi, üstelik bir de kalın topuklu olursa bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz. Mecrea koleksiyonunu ister işe giyin, ister gece dışarı çıkarken şıklığı yakalayın.

Erkeğin şıklığını trikolar tamamlayacak

Kip erkeğinin casual görünümünü destekleyen triko koleksiyonunda bu sezon yaka detayları ve enerjik renklerin kullanımı göze çarpıyor.  Gri, kahve, yeşil gibi renklere indigo, tarçın, kızıl, bordo gibi güçlü tonlar eşlik ediyor.

YEMEK

Bitter Aşkına!

Biscolata Mood, bitter tadıyla bu kez de bardaklardaki yerini aldı. Lezzetinin yanı sıra eğlenceli fal konseptiyle keyifli anlar yaşatacak olan Mood, mor renkli şık kutusuyla dikkat çekiyor.

Çikolata ve karamelin birlikteliği

Çikolata dolgusunun etrafını saran yumuşak karamel şekerlemesi ile yeni Mentos Choco, sizi bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.

TEMİZLİK

Hindistan cevizi ve bitki özlü esintiler

Pril, ‘Açelya’nın Mutfak Sırları’ serisine eklediği hindistan cevizi özlü yeni ürünü ile mutfakların havasını değiştiriyor. Yağlara ve kurumuş kirlere karşı hindistan cevizi ve bitki özlü seçenekleriyle tüketicilerle buluşuyor.