29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Yazın enerjisini kutluyoruz

Özel koleksiyon, indirimli kıyafetler, canlı renklerle gününüzü neşelendiren tasarımlar… Kısaca yazın enerjisini yansıtan her şey burada! Tüm bunları takip etmenin en kestirme yolu da bu sayfa…

5 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yazın enerjisini kutluyoruz

Egzotik ruhunla tanış

Oxxo yaz koleksiyonunda floral desenler ve çarpıcı renklerle egzotik parçaları bir arada sunuyor. Nakışlar, volanlar ve fırfırlar temanın ruhunu yansıtırken, egzotik baskılı kimonolar hareketli formlarda baştan çıkarıcı desenler ile süslenmiş parçalar, püsküller, doğayla bütünleşmenizi sağlayan önemli detaylardan.

Rahat adımların adresi 

Terlikler bu sene de günlük stilin tamamlayıcıları arasında… Rahatlığı ve her kombine uyumlu yapılarıyla Birkenstock ve Crocsterlikler de yine sezonun vazgeçilmezleri arasındaki yerini alıyor. Birbirinden farklı renkleriyle her zevke hitap eden terlikler her yaştaki tüketicileriyle Ayakkabı Dünyası mağazalarında buluşuyor.

Ne giyeceğim derdine son

Zeynep Tosun ve Raissa Vanessa’nın Gizia Gate’e özel hazırlanan haute couture koleksiyonları yaz davetleri ve partilerde ‘Ne giyeceğim’ derdine son veren kilit parçalarla birçok seçenek sunuyor.

Yeni sezon indirimi 

Home Store, yüzde 50’ye varan indirimleriyle, yaz sezonunda uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen müşterilerini bekliyor. Desenli, salaş-uzun seçenekli hırkalar, farklı kumaş tercihleriyle tulumlar, pantolonlar ve deri ceketler gibi birbirinden farklı ürünlerde indirim imkanı bulunuyor.

Plajlarda fuşya esintisi 

Ngstyle, modaseverlere büyük sürpriz yaparak, özel bir plaj koleksiyonu hazırladı. Fuşya, siyah ve beyaz renklerin ağırlıklı olduğu koleksiyon, çiçek ve palmiye desenlerle canlanıyor. 

KİŞİSEL BAKIM

Yıpranmış saçlara elveda

Yaz aylarında deniz, havuz ve güneşin etkisiyle saçların nemi azalıyor ve daha çabuk kuruyor. Avokado, boabab, jojoba, makadamya, argan ve Hindistan cevizi de dahil olmak üzere içerisinde 24 farklı bitkisel yağ bulunan Ashley Joy Saç Bakım Yağı, ekstra neme ihtiyaç duyan boyalı ve yıpranmış kuru saçlara bakım yapıyor.

Doğallık devri!

Formülleri botanik içeriklerle zenginleştirilmiş L’Oréal Paris’in Botanicals Fresh Care bakım ürünleri yaz döneminde de saçların daha iyi haline ulaşması için en büyük yardımcınız olabilir. Parabensiz, silikonsuz ve renklendiricisiz içeriğiyle, yaz boyunca deniz ve güneşten etkilenen saçların ihtiyacı olan bakımı sağlayarak güçlü, yumuşak ve parlak saçlara kavuşmanızı sağlayabilir.

AKSESUAR

Teknoloji dünyasında yeni bir soluk

Fossil saatleri, akıllı saat koleksiyonu Q Smartwatches’ı tanıtmanın büyük heyecanı ile saatseverlerle buluşuyor. Eğlence ve üstün fonksiyonların buluştuğu özel koleksiyon sayesinde Saat modellerinin kordon/bilezik, renk ve fonksiyon özelliklerini isteğe bağlı değiştirebilme imkanı sunuyor.

Arkadaşlığınızı kutlayın

Pandora, yakın arkadaşlar için iki özel koleksiyon tasarladı. ‘Sonsuz Arkadaşlık’ta İpeksi dokusu ve canlı renk seçeneklerindeki ‘Moments İp Bileklikler’ ve klipsler yer alırken ‘Işıltılı Buluşmalar’ da ise Mine uygulaması ve kübik zirkon taşlarıyla dikkat çeken simgeler göze çarpıyor.

DEKORASYON

Hem konforlu hem özgün

Sıcacık renk ve desenleriyle mutlu konseptler sunan Linens, dekoratif yastık modelleri ile hem konforlu hem de özgün tasarımlı ürünleri yastık severlerin beğenisine sunuyor.

Yazın hararetine karşı buzlu çay keyfi

Her mevsimin vazgeçilmezi çay lezzeti için en pratik çözümü sunan Bosch çay makinesi, yaz aylarında soğuk ve serinletici buzlu çay tarifleri denemek isteyenler için de hayatı kolaylaştırıyor.