29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Yeni sezonun ilk parçaları

İlk cemre düştü, ilkbaharın koleksiyonları da vitrinlerde görünmeye başladı. Çiçek açan tasarımlar, güneşin enerjisini yansıtan renkler alıcılarını bekliyor… Bu hafta sezonun en yenilerini sayfamıza taşıdık.

24 Şubat 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yeni sezonun ilk parçaları

Bugünün kadınına stil önerisi

Roberto Cavalli’nin kreatif direktörü Paul Surridge, markadaki ilk koleksiyon deneyiminde modern kadının ruh halini yansıtıyor. Günlük kıyafetlere ve aksesuarlara yoğunlaşan, geçmişe atıfta bulunan anti-nostaljik ve ileriye dönük parçalarıyla dikkat çekiyor.

Ofiste hem şık hem rahat

Polaris’in hem tasarımlarıyla hem de rahatlıklarıyla dikkat çeken stiletto modelleri, ofis şıklıklarını konforlu ayakkabılarla tamamlamak isteyen kadınları bekliyor. Koleksiyonda yer alan siyah, kırmızı, bordo tonlarındaki ayakkabılar süet, mat ve rugan dokularla buluşturulmuş.

Bahar çiçekleri açtı

Twist bu ilkbaharda mevsim geçişinin tüm enerjisini sokaklara taşımayı hedefliyor. Yeni koleksiyonun ana parçaları canlı renklerin hakimiyeti altında gibi görünüyor. Etnik desenler ve bahar çiçekleri ile süslenen tasarımlara göz atmayı unutmayın.

Baldan gelen şifa

Balparmak, yeni ürün serisi Apitera’yı tanıttı. İçeriğinde doğal şifalı bitkiler, bal ve arıların mucizevi salgısı propolis bulunan Apitera serisi, günlük yaşantıda sık karşılaşılan ihtiyaç ya da sorunlara çözüm vaat ediyor. ApiteraZen’in bağışıklığı desteklemeye, ApiteraUp’ın zinde kalmaya, ApiteraMind’ın ise hafızayı güçlendirmeye destek olduğu kaydedildi.

Yeni nesle özel oyuncak

Lego Boost, kodlamayı eğlenceli ve zevkli bir şekilde yapma imkanı sunan programlanabilir beş farklı model ile çocuklara kendi başlarına robot yapma imkan sağlıyor. Yeni nesil çocuklar, yeni oyun arkadaşlarını önce inşa ediyor, kodluyor ve sonra da eğlenceli vakit geçirmenin keyfine varıyor!

Cildinize iyi bakın

Dermaceutic Laboratuvarları’nın geliştirdiği yaşlanma karşıtı serum Dermaceutic Activ Retinol 0.5’un cilt rengi kaybı, kırışıklık, ince çizgiler ve mat görünüm sorunlarına içeriğindeki Retinol Kompleksi, saf C ve E vitamini, Pantenol, Allantoin sayesinde etkili çözüm sunduğu belirtiliyor.

Her kedinin bir evi olsun

Isı yalıtım ürünleri firması Austrotherm, mantolama özelinde sunduğu faydayı bu sefer kediler için harekete geçirdi ve ‘Isı Yalıtımlı Kedi Evleri’ üretti. Bununla birlikte bir de kampanya başlatan marka, Austrotherm Türkiye sosyal medya hesaplarını takip eden ve Instagram’da #herkedininbireviolsun hashtag’i ile kedili bir selfie paylaşan herkese ısı yalıtımlı kedi evi hediye ediyor. Her hafta tekrar edecek olan kampanyanın detayları, katılım ve kazanma koşulları markanın sosyal medya hesaplarında detayları ile yer alıyor.

Kirpikler için yeni

Kısa ve seyrek yapılı kirpikler için geliştirilen essence i love serisi, yeni fırça teknolojisi ve formülüyle kirpikleri dolgunlaştırdığını belirtiyor. Seride yer alan ‘extreme crazy’ ve ‘extreme volume’ü dolgun bir görünüm elde etmek isteyenlere öneririz. 

Hediyeleri kaçırmayın

LG’nin FullVision ekran özelliğine sahip akıllı telefonu Q6, Vodafone mağazalarında satışa sunuldu. Markanın 28 Şubat tarihine kadar sürecek “LGQ6 Vodafoneda Selfie” yarışmasına katılan kullanıcılar 1 adet Q6 ve 3 HBS-820 Bluetooth kulaklıktan birini kazanacak.