29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Arka Sokaklar 461.bölümde Ali’nin başı dertte!

Arka Sokaklar son 461.bölümde Ali, Sultan ve Yunus'a ölen İsmail'i sormak için gittiğinde büyük bir belanın içine düşer. Sultan, Ali'nin kırmız hap ile ilgili sorular sormaya başladığını görünce panikler.

17 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar 461.bölümde Ali’nin başı dertte!

ARKA SOKAKLAR 461.BÖLÜM ÖZET

Hüsnü kararını veriyor ve Gonca'ya evlilik teklifi yapıyor! Hakan, Sinem yüzünden mesleğinden istifa etme kararı alıyor; üstüne üstlük, Aylin ile de yollarını ayırmaya karar veriyor! Tekin, arkadaş kurbanı oluyor! Tekin ile yaşanan olumsuz havanın dağılmasından sonra Hüsnü kararını veriyor ve Gonca'ya can alıcı soruyu soruyor! Gonca aldığı bu evlilik teklifinden dolayı biraz şaşırmıştır.

 

 

ARKA SOKAKLAR 460. BÖLÜM ÖZETİ

 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ 

 

Ali, Sultan ve Yunus'a ölen İsmail'i sormak için gittiğinde büyük bir belanın içine düşer. Sultan, Ali'nin kırmız hap ile ilgili sorular sormaya başladığını görünce panikler. O hapların satıcısı olduğu ortaya çıkmasın diye Ali'nin çayına kırmızı haplardan atar. Hapın etkisindeki Ali, çevreye zarar vermeye başlar. Arabasını durduğu adamı feci döver ve ona ateş eder. Ali kayıplara karışır. Ekip ise, bu yaralama olayını incelerken Ali'nin halini görürler. Ekip arkadaşları kayıplardaki Ali'nin suçu işledikten sonra yakalanmamak için ortadan kaybolduğunu düşünürler. Sonra olayın ucu Sultan'a ulaşınca durumu anlarlar. Ekip hem Sultan'ın, hem de Ali'nin peşine düşer.