28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Aşk Laftan Anlamaz yeni 23. bölüm fragmanı Hayat ve Murat aşka yelken açıyor

Show TV'nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz'ın 23. yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hayat ve Murat aşka yelken açıyor. Bir türlü birbirine kavuşamayan ikilinin yeni bölümde başına neler gelecek? Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölümünü büyük bir sabırsızlıkla bekleyen hayranları bu sorunun cevabını merak ediyor. Yeni bölümü merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 23. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme linki ve diziyle ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

17 Aralık 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Aşk Laftan Anlamaz yeni 23. bölüm fragmanı Hayat ve Murat aşka yelken açıyor
Aşk Laftan Anlamaz 23. yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek. Yeni bölümde Hayat ve Murat aşka yelken açacak. Bir türlü birbirine kavuşamayan ikilinin yeni bölümde başına neler gelecek? Aşk Laftan Anlamaz 22. son bölümünde; Murat yıllar sonra ortaya çıkan annesini kaybetme tehlikesi içinde başka bir gerçeği de anlar. Deli gibi sevdiği kadını da kaybetmek üzeredir. Ancak çok geçtir artık. Hayat’ın yaşananları unutması mümkün gözükmemektedir. İşte Yeni bölümü merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 23. yeni bölüm fragmanı...
 
AŞK LAFTAN ANLAMAZ YENİ BÖLÜMÜYLE 17 ARALIK CUMARTESİ SHOW'DA
 

 
AŞK LAFTAN ANLAMAZ 22. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
 
Murat yıllar sonra ortaya çıkan annesini kaybetme tehlikesi içinde başka bir gerçeği de anlar. Deli gibi sevdiği kadını da kaybetmek üzeredir. Ancak çok geçtir artık. Hayat’ın yaşananları unutması mümkün gözükmemektedir. Bir de Haşmet dedenin acele verdiği karar Murat’ı alt üst eder. Ama vazgeçmeyecektir Hayat’tan. Hayat’ı yeniden kazanma adına son bir şans ister. Roller değişmiş aşk oyunu başka bir şekle bürünmüştür artık. Kazananı olmayan bir oyuna! 
 

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 22. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...