29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Aşk ve Mavi 62.bölüm heyecanlandırdı

Aşk ve Mavi 62. bölüm fragmanında Mavi, Faysal’a silah doğrultur. Yaşamak zorunda bırakıldığı hayat artık Mavi’nin canına tak eder. Faysal, Mavi’nin duygularının farkındadır. Mavi’nin elinde bir silah karşısında ise Faysal vardır.

21 Nisan 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Aşk ve Mavi 62.bölüm heyecanlandırdı

Aşk ve Mavi 61. Bölümde Yaşananlar

Mavi, Faysal’la birlikte gider. Bunu gören Ali ise çılgına döner. Mavi, Ali’ye istediği hayatı bir tek Faysal’ın sunacağını söyler. Tabi bu gerçek değildir. Ali’yi kendinden uzaklaştırmak ister. Göreçkiler tarafında bir sevinç yaşanır. Konağa geri dönerler. Elmas’ın Refika’yı öldürme planları adım adım işe yaramaya başlar. Mavi, Faysal’ın evindeki hapis hayatından iyice sıkılmıştır. Bunu sonlandırmanın bir yolunu arar. Faysal’ın karşısına dikilir. Bundan sonra ya Faysal’dan bir şekilde kurtulacaktır ya da Faysal ile yaşadıklarına katlanacaktır.

 

Aşk ve Mavi 62. Bölümde Yaşanacaklar

Aşk ve Mavi 62. bölüm fragmanında Mavi, Faysal’a silah doğrultur. Yaşamak zorunda bırakıldığı hayat artık Mavi’nin canına tak eder. Faysal, Mavi’nin duygularının farkındadır. Mavi’nin elinde bir silah karşısında ise Faysal vardır. Faysal bu duruma karşı hazırlıklıdır. Mavi tetiği çeker. Tabi silah patlamaz. Faysal, Mavi’ye beni öldürecek misin diye sorar. Mavi ailesi için elinden ne geliyorsa yapacağını söyler.