27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Avlu dizisi yine çok konuşuldu

Avlu 4. Bölüm Fragmanı oldukça ses getirdi. Yayına giren son bölümü ile birlikte bu hafta çok koluşulan diziler arasında yer alan Avlu dizisi yeni bölüm merak konusu oldu.

20 Nisan 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Avlu dizisi yine çok konuşuldu

Avlu'nun yapımcılığını "Şevkat Yerimdar" ve "Poyraz Karayel" gibi başarılı  dizilerin yaratıcısı Limon Yapım üstlenirken, efsane dizinin yönetmen koltuğunda ise Yüksel Aksu oturuyor. Her bölümü izleyiciyi ekrana kilitleyen ve sürükleyiciliğini bir an olsun yitirmeyen dizinin oyuncu kadrosunda ise; Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray ve Teoman Kumbaracıbaşı yer alıyor.
 

AVLU 4.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Avlu 4. Bölüm Fragmanı oldukça ses getirdi. Merakla beklenen dizinin bu haftaki bölümünde Deniz'in suçsuzluğu kanıtlanıyor. Ortada ne kamera kayıtları ne de şahit olduğu için Deniz'i suçlayacak kanıt da yok. Ancak Deniz için çıkan müebbet kararı tüm sevinci gölgeliyor. Bir yandan Azra Melis'in de sözleriyle yay gibi gerilmiş durumda. Kudret cezaevinin hakimi gibi davrandıkça iyice gerilen Azra, Deniz'i köşeye sıkıştırıyor. Melis Hatice'yi köşeye sıkıştırıyor ve Deniz'in yatağının altına bilekliği koyanın kendisi olup olmadığını soruyor. Suçu işleyenin Kudret olduğunu düşünen Melis ise zor durumda. Kudret'in adamlarına " Hazırlanın bu akşam bitireceğiz işini" demesi ise akıllarda soru işareti yarattı. Kudret'in öldürmeyi planladığı kişi kim?



AVLU 3.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz işlemediği bir suçun birinci derece faili olarak gösterilir. Tüm deliller Deniz'i göstermektedir. İyi planlanmış bir oyunla suçlu durumuna düşürülen Deniz kendini aklamanın yollarını arar. Deniz'in suçsuzluğunun tek kanıtı olan Nihal yoğun bakımda yaşam savaşı vermektedir. Tek derdi bu çirkin iftiranın açığa çıkması olan Deniz bir de Kudret'in tehditlerine maruz kalır. Kudret Deniz'i kendi tarafına çekmeden rahat edemeyecektir. Azra'dan uzak durması için de ne gerekiyorsa yapar. Melis ise Azra ile Kudret'in arasını kızıştırır. Ancak Azra ona kulak asmasa da içten içe Kudret'e bilenecektir. Ecem cezaevine annesini görmeye gelir ancak arama esnasında köpekler üzerinde uyuşturucu madde kokusu alır. Bu yüzden Annesiyle görüşmesine izin verilmez. Hakan'ın ise Deniz'e destek olmak yerine Ecem'in psikolojisini bozduğunu söyleyerek bir daha onunla konuşmamasını ister. Bu sözler karşısında Deniz çileden çıkar.