28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Babamın Günahları'nda yeni bölüm heyecanı

Babamın Günahları 1.bölümüyle izleyicisinden tam puan alarak yoluna devam ediyor. Babamın Günahları yeni 3.bölüm fragmanı araştırmaları sürüyor.

18 Ocak 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Babamın Günahları'nda yeni bölüm heyecanı

Babamın Günahları son bölümde neler oldu? Yıllar önce Ozan, Ferruh’un işlediği bir suçu, sevgilisi Yeşim’e zarar gelmemesi için üstlenir. Suçu üstlenmesiyle birlikte hayatları değişen Yeşim ve Ozan’ın yolları farklı yönlere doğru ilerler. Hayattan bir beklentisi kalmayan Ozan artık sadece belaya bulaşmadan yaşamanın derdindedir. Yıllar önce ayrıldığı fakat hiç bir zaman unutamadığı sevgilisi Yeşim bir anda çıkagelir ve Ozan’a bir kızları olduğunu söyler.

2. Bölümde neler oldu?

İlk bölümde izleyiciye hem duygusal hem de aksiyon dolu dakikalar yaşatan Babamın Günahları dizisinin 2. bölümünde kızıyla vakit geçirerek onu tanımaya çalışan Ozan’ın hayatında her şey yolunda gitmeye başlar. Ancak eski aşkı Yeşim’le tekrar eskisi gibi yakınlaşabilmişken başının yine belaya girmesiyle işler tersine döner. Ferruh tarafından tuzağa düşürülen Ozan, Zümrüt’ü öldürmekle suçlanır. Onu tutuklayan polis ise Yeşim’in nişanlısı Reha’dır. Ozan ve Reha daha ilk görüşte birbirlerinden hoşlanmazlar. Ozan masum olduğunu söylese de, suç mahalinde bulunduğu için bir türlü suçsuzluğunu ispatlayamaz. Diğer yandan Ferruh’un adamları Ozan’ı öldürmeye kalkışır. Bu durum karşısında Ozan Ferruh’un kendisini öldürmeden rahat etmeyeceğini anlar. Ancak artık hiç olmadığı kadar güçlü olmalı ve kızının hayatını kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmalıdır. Kızının hayatı söz konusudur ve hayatta kalıp kızını yaşatmanın yollarını aramalıdır. Bu kez suçsuz yere başkasının günahlarını sahiplenmeyecektir.

1.Bölümde Neler Oldu?

Yıllar önce Ozan, Ferruh’un işlediği bir suçu, sevgilisi Yeşim’e zarar gelmemesi için üstlenir. Suçu üstlenmesiyle birlikte hayatları değişen Yeşim ve Ozan’ın yolları farklı yönlere doğru ilerler. Hayattan bir beklentisi kalmayan Ozan artık sadece belaya bulaşmadan yaşamanın derdindedir. Yıllar önce ayrıldığı fakat hiç bir zaman unutamadığı sevgilisi Yeşim bir anda çıkagelir ve Ozan’a bir kızları olduğunu söyler. Yeşim’in Ozan’a gelme sebebi çaresizliktir çünkü küçük kızı Zeyno çok hastadır ve acilen kemik iliği nakli olması gerekmektedir. Eğer uygun bir dönor bulunamazsa Zeyno ölecektir. Yeşim son çare olarak Ozan’dan yardım ister ve ona kan örneği vermesi gerektiğini söyler. Yeşim geçmişte yaşananlardan dolayı Ozan’a karşı mesafeli yaklaşır. Yeşim Ozan’a nişanlı olduğunu ve evleneceğini söyleyerek kendisinden ve kızından uzak durmasını ister. Fakat Ozan onu dinlemez ve kızını görmeye gider. Ozan, kızı Zeyno’yla vakit geçirdikçe ona iyice bağlanmaya başlar ve babalık duygusunu yüreğinde hisseder. Artık bu saatten sonra Ozan’ı bambaşka bir hayat bekler. Yaptırdığı kan testi sonuçlarının pozitif çıkması Ozan ve Yeşim için bir umut olur. Ozan tüm günahlarından arınıp kendisine verilen bu ikinci şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini düşünürken, başı yine işlemediği bir suçtan dolayı belaya girer. Ancak kızının hayatına girmesiyle yeni bir hayata başlayan Ozan, artık tek bir şey için yaşayacaktır ve bu kez kızı için mücadele etmeye ve onun için yaşamaya hazırdır.

 

Ana Oyuncular

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği “Babamın Günahları” oldukça iddialı kurgusu ve izleyicinin yüreğini okşayan öyküsü ile, yeni bölümü heyecanla beklenen dizilerden biri oldu.

Henüz 1. bölümü yayınlanmış olmasına rağmen dizi, izleyiciden tam not aldı ve 2. bölümü merakla beklenmeye başlandı. Oldukça başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin başrollerini Kadir Doğulu ve Melisa Sözen paylaşıyor. Onlara Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour, Sezin Akbaşoğulları ve Müjde Uzman gibi önemli isimler eşlik ediyor. Yaşı oldukça küçük olmasına rağmen Zeyno rolüne hayat veren ve oyunculuğuyla izleyiciyi kendisine hayran bırakan minik oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi’nin de yer aldığı “Babamın Günahları” izleyiciyi etkileyici hikayesine hapsetmeye devam edeceğe benziyor

Babamın Günahları konusu

Hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan’ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno’nun hayatı Ozan’ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır...Kızı Zeyno.