29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Bana Sevmeyi Anlat 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Leyla Alper'den vazgeçiyor

Bana Sevmeyi Anlat son bölümü ile izleyici ekrana yine kilitledi. Son bölümde birbirlerini öperken kameranın kendilerini kaydettiğini farketmeyen Leyla ve Alper'i Canan süprizi bekliyor.Canan ise görüntüleri Haşmet'e izletmede kararlı. Bana Sevmeyi Anlat 8. yeni bölüm 2. fragmanı ile haberimizde.

21 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bana Sevmeyi Anlat 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Leyla Alper'den vazgeçiyor

Bana Sevmeyi Anlat son bölümü ile ekrana geldi. FOX Tv’nin yeni sezondaki en önemli dizilerinden biri olan Bana Sevmeyi Anlat çok sevildi. Yayınlanan yedi bölümü ile hatırı sayılı bir izleyici kitlesine ulaşan dizide tempo hiç düşmüyor. 

Bana Sevmeyi Anlat 8. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Dizinin fragmanında Leyla ile Alper'in birbirlerinden vezgeçmeleri ve kırgınlıkları var. Haşmet ise ısrarla anlayışlı adam çizgisi ile Leyla'nın kalbini çalmaya çalışıyor.

 

BANA SEVMEYİ ANLAT 8. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

 

Bana Sevmeyi Anlat son bölümde Alper’in kendini aklayabilmesi için Leyla’ya ihtiyacı var. Ancak Leyla’nın onun yanında olduğunu kimsenin öğrenmemesi için Leyla’nın görgü tanığı olduğunu söylemek istemedi. Bunun yanında Leyla Alper’e her ne olursa olsun yardım etmek istediğini söyledi.  Bu da Alper ile Leyla arasındaki ifade edilmeyen yakınlığın ortaya çıkmasına sebep oldu. Bundan sonra Leyla ve Alper arasındaki bağ bambaşka bir boyut kazanacak.

 

Leyla ise diğer yandan annesinin çok yakınında birbirlerinden habersizlerdir. Leyla’nın hayatını değiştirecek gizemlerden hiç biri açığa çıkmamıştır. Babasının ona yaptıkları, Tanrıverdi ve annesi. Leyla’nın Alper’den kopmaması ve Haşmet’in hala onun peşinde olması işleri iyice zorlaştırmaktadır. Yeni bölümde Alper ve Leyla'nın görüntülerini izleyen Canan atak yapıyor ve Haşmet'i her şeyden haberdar ediyor. Bana Sevmeyi Anlat 8. yeni bölüm fragmanı sizlerle.

 

BANA SEVMEYİ ANLAT 8. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

 

BANA SEVMEYİ ANLAT LEYLA'NIN HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİĞİ AN