20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12.bölüm full izle! Barbaroslar son bölümde İlyas ölecek mi?

Barbaroslar dizisi 12. Bölümüyle izleyiciyle buluştu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12. bölümde İlyas, idam sehpasına götürülür. Oruç, kardeşini idam edilmekten kurtarabilecek mi? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 13. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölümü izlemek isteyenler, haberimizdeki linkten ulaşabilirler. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12.bölüm full izle!

9 Aralık 2021 Perşembe 23:35 - Güncelleme:
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12.bölüm full izle! Barbaroslar son bölümde İlyas ölecek mi?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 12. bölümüyle TRT1'de ekrana geldi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı Barbaroslar dizisinin son bölümde altınları bulup İlyas'ı idamdan kurtarmak için çabalayan Oruç, Sylvio'yu atlatabilecek mi? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 13.bölüm fragmanı da yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12. bölümünü haberimizdeki link yardımıyla izleyebilirsiniz.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 12.BÖLÜM FULL İZLE!

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi Barbaroslar, Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 13. BÖLÜM FRAGMANI

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 12. bölümde Oruç'un mahzeninde bulduğu altınlara el koyan Karabay'ın altınları emanet ettiği Memlük Askerleri, Pietro'nun kumpası neticesinde öldürülmüş ve bu cinayet suçları da Oruç ve Leventlerinin üstüne atılmıştı.

Oruç, altınları çalanları bulduğu takdirde gerçek katillerin ortaya çıkacağını öne sürerek zindandan kurtulmuş ancak İlyas'ı Karabay'a rehin vermek zorunda kalmıştı. Karabay ise Oruç'un geç kaldığını bahane ederek İlyas'ı idam sehpasına çıkarmıştı.

Altınları bulup İlyas'ı idamdan kurtarmak için çabalayan Oruç sonunda altınların izini bulmuş ancak kendisini başarısızlığa uğratmak için gelen Sylvio ve adamları tarafından yolu kesilmişti. Oruç, Sylvio'yu atlatabilecek midir?

ORUÇ, İLYAS'I KURTARABİLECEK Mİ?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 12. bölümde Altınlar İskenderiye hudutlarından dışarı çıkmadan Pietro'nun adamlarını yakalayabilecek midir? İdam sehpasına çıkan kardeşi İlyas'ı kurtarmayı başarabilecek midir?

Diğer taraftan Derviş'in izini bulan Meryem ve Hızır, Antuan'ın tuzağına düşmüş ve Pietro'nun esiri olmuşlardır.

DERVİŞ ÖLECEK Mİ?

Barbaroslar'ın son bölümünde Sırlı kitabın peşinde olan Pietro, Derviş'in hayatına karşılık kitabı istemiş ancak kitabın yerini Hızır'dan öğrenemeyen Pietro, Derviş'e çevirdiği silahın tetiğini çekmiştir. Derviş ölecek midir? Meryem ile Hızır, Pietro'nun elinden kurtulabilecekler midir?

Tüm bunların yanı sıra Meryem, Pietro'nun ağabeyi olduğunu nasıl öğrenecektir? Pietro'nun kardeşi olduğuna dair güçlü şüpheler edinecek olan Meryem'in bu durum karşısındaki tutumu hangi yönde şekillenecektir?

Gelmesiyle İskenderiye'de dengeleri değiştiren Hüma'nın yeni eylemi ne olacaktır? Girişeceği eylemi neticesinde Firuze ile bir kez daha karşı karşıya gelecek olan Hüma'nın Firuze'yle olan mücadelesi nelere yol açacaktır?

9 Aralık 2021 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar reyting sıralaması