29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Bir Zamanlar Çukurova 8.bölümde Yılmaz yangından kurtuldu

Bir Zamanlar Çukurova 8. yeni bölüm fragmanında Demir ve Yılmaz arasındaki savaş alev alıyor. Demir, Yılmaz'ın huğlarda yaralı halde saklandığını öğrenir öğrenmez harakete geçer. Yılmaz bir an önce ortadan kaldırmayı kafasına koyan Demir'in tek düşüncesi onu yok etmektir.

2 Kasım 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bir Zamanlar Çukurova 8.bölümde Yılmaz yangından kurtuldu

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova 8. yeni bölüm fragmanında Demir ve Yılmaz arasındaki savaş alev alıyor. Demir, Yılmaz'ın huğlarda yaralı halde saklandığını öğrenir öğrenmez harakete geçer. Yılmaz bir an önce ortadan kaldırmayı kafasına koyan Demir'in tek düşüncesi onu yok etmektir. Huğlar'da olduğunu öğrenince bütün her yeri ateşe verdirtir. Yılmaz bir şekilde kurtulmayı başarır ve Fekeli ile buluşur. Fekeli Yılmaz buluşması Yamanlar için korkulu bir hal alacaktır. Yılmaz'ın tek amacı Züleyhasına yeniden kavuşmaktır

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taşlar yerinden oynayacak!

'Bir Zamanlar Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor! Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir. Aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Zülayha"nın hikayesi var "Bir Zamanlar Çukurova'da. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göza alan "Demir" de!