28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul dizisinde neler olacak?

Diriliş Ertuğrul 99.yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yayına bir hafta ara veren Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümünde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu...

14 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Cengiz Coşkun ve Hülya Darcan gibi oyuncuların yer aldığı Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Geçtiğimiz hafta izleyiciyle buluşan son bölümün ardından Diriliş Ertuğrul 99. bölüm fragmanı yayınlanmamıştı. Bunun nedeni ise dün yapılan resmi açıklama ile belirtildi. Yapılan açıklamaya göre Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Dirliş Ertuğrul, 4 sezon boyunca reytinglerde birinci sırayı kimseye kaptırmadı. TRT 1'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla Diriliş'in özel bölümüyle bu akşam 20.00'de izleyici ile buluşacağı açıklandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 99. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çarşamba akşamları ekranlara gelen sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un 99. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Aslıhan ve Turgut'un iyi olması ile birlikte fetih hazırlıkları yeniden başlıyor. Geçtiğimiz günlerde dizide kullanılan kostümlerin bulunduğu konteynerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Yangın sabaha karşı 04.30 sıralarında Diriliş Ertuğrul dizisinin Riva'da bulunan çekim platosunda meydana geldi. Yangında kostümler kül olurken, şirket çalışanları anında olaya müdahale edip itfaiye ekiplerine haber verdi.

Yangın nedeniyle yeni bölümü iptal edilen Diriliş Ertuğrul'un izleyicisi habere çok üzülse de TRT 1'in sosyal medya hesabından sevindirecek bir haber geldi. Diriliş Ertuğrul özel bölümüyle 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.


DİRİLİŞ ERTUĞRUL BU HAFTA NEDEN YOK?

İşte yapılan resmi açıklama;

''Önceki hafta plotomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.''

Diriliş 'Ertuğrul' heyecan ve aksiyon dolu 99. bölümüyle 20 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi? Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?
 
Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?

YENİ OYUNCULAR KİMLER?

ORHAN KILIÇ

Türkiye’de bir süre dizilerde rol alamayınca ZDF’den gelen film teklifi üzerine bir yıl önce eşi ve oğluyla doğup büyüdüğü Berlin’e yerleşen oyuncu Orhan Kılıç, ekranlara döndü.

Son olarak 2015 yılında Kara Kutu dizisinde rol alan 42 yaşındaki Kılıç, Ali Eyüboğlu'nun haberine göre ‘Diriliş Ertuğrul'da ‘Atsız Bey’ karakteriyle ‘Aksakallıların adamı’ görevini yapacak. Dizinin yeni sezonu ise 25 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak.

92’nci bölümü yayınlanacak diziye Kılıç, 94’üncü bölümde olarak dahil olacak.

ASLIHAN GÜNER


Şu sıralar 'Ver Kaç' isimli filmle beyazperdede boy gösteren Aslıhan Güner de yeni sezon öncesi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna katılmıştı.

Daha önce Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela'nın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan 29 yaşındaki oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı merakla bekleniyor.

GÜRBEY İLERİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet karakteriyle başarılı bir performans sergileyip adını geniş kitlelere duyuran genç oyuncu Gürbey İleri, geçtiğimiz sezon Sevda Kuşun Kadında dizisinde rol almıştı. 29 yaşındaki oyuncu son rol aldığı dizi projesinin final yapmasının ardından Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon kadrosuna dahil oldu.