30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Dolunay Nazlı ve Ferit çok romantik

Dolunay 8. son bölümünde Ferit ve Nazlı birbirlerine olan duygularını kabul edecek mi? Mahkemedeki fotoğrafların yankısı sürerken Ferit ve Nazlı bambaşka sorularla boğuşurlar. Bundan sonra ne yapacaklar? Birbirlerine olan duygularını kabul edip devam mı edecekler yoksa hiç olmamış gibi mi davranacaklar?

23 Ağustos 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Dolunay Nazlı ve Ferit çok romantik

Nazlı ve Ferit Aralarında yaşananı anlamaya çalışırken beklenmedik bir gelişme bu bilinmezin ortasına bomba gibi düşer. Deniz için Nazlı hem çok yakındır hem de uzak. Bu mesafeyi kapatmak isteyen Deniz'in aklında başka planlar vardır. Bunu yaparken Ferit'le yolları sık sık kesişecektir. Hakan ve Demet Bulut'un yasal vasileri olarak şirkete girmeye hazırlanırlar. Asuman ise Demet'in arkasında gölge gibi dolaşmaktadır.

DOLUNAY 9. BÖLÜM FRAGMANI



Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur.

Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

DOLUNAY'DA AŞK BAŞLAR!

Dolunay yedinci bölümü ile, Tüm Kişiler kategorisinde 5,65 izlenme oranı ve 18,68 izlenme payı, AB kategorisinde 5,36 izlenme oranı ve 17,41 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 5,25 izlenme oranı ve 17,33 izlenme payı ile en çok izlenen yapım oldu.

Dizi, #aşkbaşlar etiketi ile yayın süresince en çok konuşulanlar arasında yer aldı.