18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Duy Beni 10. Bölüm izle tek parça!

Star Tv'de ekrana gelen Duy Beni dizisinin 10. Bölümünde Ekim, edindiği önemli bir bilgiyi büyük planını gerçekleştirmek için kullanırken; en büyük darbeyi, uğruna kendini feda ettiği dostundan alacaktır.

8 Eylül 2022 Perşembe 20:04 - Güncelleme:
Duy Beni 10. Bölüm izle tek parça!

Duy Beni 10. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Duy Beni 10. Bölümde Melisa intihara kalkışır. Uçurumun yamacında olan Melisa kendini kayalıklardan denize atar. Melisa ölecek mi? Peki yeni bölümde neler olacak? Duy Beni 10. bölüm full izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar.

DUY BENİ 10. BÖLÜM İZLE!

Duy Beni yeni bölümleriyle her Perşembe 20:00'de Star'da!

DUY BENİ 11. BÖLÜM FRAGMAN

DUY BENİ 10. BÖLÜM ÖZETİ

Duy Beni 10. Bölümde Kanat ve Ekim'in el el gelmesi kolejde bomba etkisi yaratmıştır. Melisa, bu manzara karşısında deliye döner. İkilinin sevgili olmalarının herkes tarafından öğrenilmesi, Melisa'nın itibarını sarsar.

Kızlar artık Melisa'nın eskisi kadar güçlü olmadığını düşünürken, Melisa Ekim'den hesap sormakla kalmaz. Kanat'ı vicdanından vurmak için büyük bir plan yapar.

Diğer yandan okuldaki herkese yürüyebildiğini ilan eden Leyla'nın en mutlu günü kabusa dönmüş, Ekim'le arasındaki mesafe uçuruma dönüşmüştür. Bu durum Ekim'in içini acıtsa da asıl hedefi için sessiz kalmaya mecburdur.

Ekim, edindiği önemli bir bilgiyi büyük planını gerçekleştirmek için kullanırken; en büyük darbeyi, uğruna kendini feda ettiği dostundan alacaktır.

Ekim, canı yansa da doğru olduğunu düşündüğü yolda yürümeye devam edecek; bu yolda karşısındaki engel en sevdiği kişi olacaktır.

"Duy Beni" merak uyandıran hikayesi ve güçlü kadrosuyla her perşembe akşamı Star'da!

8 Eylül reyting sonuçları 2022: Masterchef, Duy Beni, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sıralaması

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8.bölüm full izle Youtube!