6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Duy Beni 14. Bölüm izle tek parça! Duy Beni 14. Bölüm full izle (son bölüm)

Duy Beni, 14. Bölümüyle izleyicisini entrika dolu sahnelerle karşıladı. Başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Murat Daltaban gibi isimler yer aldığı Duy Beni 14. Bölümde Ateş'in oynadığı oyun Gerçek Koleji'ndeki öğrenciler arasında paniğe neden olurken, Kanat ve Ekim arasında da büyük bir hesaplaşma yaşanır. İki aşığın arasındaki öfke nasıl dinecek? Duy Beni son bölümde neler olacak? Duy Beni 14. bölüm full izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar.

6 Ekim 2022 Perşembe 20:33 - Güncelleme:
Duy Beni 14. Bölüm izle tek parça! Duy Beni 14. Bölüm full izle (son bölüm)

Star Tv'de yayınlanan gençlik dizisi Duy Beni 14. Bölümde Ekim'in kulak misafiri olduğu bu konuşma, Kanat'la Ozan'ı karşı karşıya getirecektir. Ateş'in intikam peşinde olduğunu öğrenen Ekim ise Kanat'ı korumak için hiç beklenmedik bir şey yapar. Duy Beni 14. Bölüm tek parça izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar... Duy Beni 14. Bölüm full izle son bölüm!

DUY BENİ 14. BÖLÜM İZLE!

Yönetmenliğini Ali Balcı üstlendiği dizinin senaryosunu Makbule Kosif ele alıyor.

"Duy Beni" merak uyandıran hikayesi ve güçlü kadrosuyla Perşembe akşamı Star'da!

DUY BENİ 14. BÖLÜM ÖZETİ

Duy Beni 14. Bölümde Ateş'in oynadığı oyun Gerçek Koleji'ndeki öğrenciler arasında paniğe neden olurken, Kanat ve Ekim arasında da büyük bir hesaplaşma yaşanır.

İki aşık genç, öfkeleri ve aşkları arasında sıkışıp kalmıştır.

Öte yandan Rıza'nın birden ortalıktan kaybolması ve Derviş'in Kanat'ın evini ziyaret etmesi olayları daha da gizemli hale getirir. Derviş, peşindeki adamlardan kurtulmak için acele davranması gerektiğinin farkındadır.

Sır saklayan sadece Derviş değildir. Ece, kendisini köşeye sıkıştıran Melisa'ya rağmen konuşmaktan kaçınır. Ekim'in kulak misafiri olduğu bu konuşma, Kanat'la Ozan'ı karşı karşıya getirecektir.

Ateş ise kurduğu intikam oyununa hız kesmeden devam eder. Bu kez hedefinde Kanat da vardır. Bu durumu öğrenen Ekim, Kanat'ı korumak için hiç beklenmedik bir şey yapar.

6 Ekim 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? Camdaki Kız, Mahkum, Aldatmak reyting sıralaması