29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

EDHO 91.bölümde heyecan arttı

Yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın üstlendiği, senaryosu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın olduğu dram artı komedi türündeki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

21 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
EDHO 91.bölümde heyecan arttı

91. Bölüm özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Salı günü ekrana gelecek yeni bölümünde Pudra Hakkı ve  Hızır arasındaki gerilim herkesi etkiliyor. Ünal ve Ethem bu ikiliyi durdurmak için bir araya getiriyor. Çünkü ikilinin arasındaki çatışma sürekli kan dökülmesine neden oluyor. Bu yüzden aralarında bir anlaşmaya varmalarına isteyen Ünal; masada onları karşı karşıya getiriyor. Hızır bu teklifi özellikle kabul ediyor. Çünkü Pudra Hakkı’dan intikam almak için Servet’e bomba hazırlatıyor. Masa etrafından bir araya geldiklerinde hem Pudra Hakkı hem de Hızır bu görülmeden pek haz etmiyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Diğer yandan Fiko, Alpaslan ve İlyas bir takım işler peşinde iken yakalanıyorlar. Fiko, Alpaslan ve İlyas yakalanınca izbe bir depoya götürülerek rehin tutuluyor. Burada Hızır hakkında ileri geri konuşan adamlara daha fazla dayanamayan İlyas konuşan adama kafa atıyor. Kafa atmasıyla birlikte ortalık da karışıyor. Ortalığın karışmasıyla Fiko, Alpaslan ve İlyas kaçmaya çalışıyor.