29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

EDHO 95.bölümde heyecanlı dakikalar yaşandı

Ceylan başarılı bir operasyon ile Pudra Hakkı ve onunla iş birliği yapan herkesi yakalıyor. Pudra Hakkı tutuklanmış vaziyette hapishaneye giderken Selda ile göz göze geliyorlar. Ceylan diğer yandan sorgu odasında Hasan’ı sorgulamak ile meşguldür.

21 Mart 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
EDHO 95.bölümde heyecanlı dakikalar yaşandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 94. Bölümünde Neler Oldu?

Hızır’ın tehlikeli planı herkesi ölümle burun buruna getirdi. Yalçın’ın yakalanmasıyla birlikle Çakırbeyli ailesi içerideki düşmanlarının kim olduğunu öğrendi. Selda’nın gerçek kimliğini öğrenen Çakır artık daha dikkatli olunması gerektiğini herkese söyledi. Hızır karşı saldırıya geçmeye karar verdiğinden Durumdan haberi olan Hasan ise harekete geçmeye karar verdi. Hasan’ın bir takım planları daha uygulanmadan Hızır , Ünal- Ceylan’a haber verdi. Artık Hızır kendini öldürmesi için Selda’yı beklemeye başladı.  Selda verilen son görevi yerine getireceğinden emindi. Fakat Hızır’ın onun için kurduğu pusudan haberi yoktu. Selda sinsice Hızır’ın evine sızdığında öldürme girişiminde bulundu. Fakat başarılı olamadı.

 

95. bölüm özeti

Ceylan başarılı bir operasyon ile Pudra Hakkı ve onunla iş birliği yapan herkesi yakalıyor. Pudra Hakkı tutuklanmış vaziyette hapishaneye giderken Selda ile göz göze geliyorlar. Ceylan diğer yandan sorgu odasında Hasan’ı sorgulamak ile meşguldür. Hasan sorgusunda ; ‘’ siz bizi yakalamadınız, birimiz yakalanınca hepimizi ortaya çıktık ‘’ diyor. Ardından Hasan açık bir şekilde ‘’ senin beni sorgulaman çok büyük bir hata ‘’ diyerek Ceylan’ı tehdit ediyor.