29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Game of Thrones 7. sezon 6. bölümü ile rekor kırdı!

Game of Thrones’un (Taht Oyunları) 6. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Merakla beklenen 7. sezonun 6. bölümü, dün 16 milyon kişi tarafından izlenerek rekor kırdı. Hemen ardından sezon finali 7. bölüm fragmanı ekrana geldi...

21 Ağustos 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Game of Thrones 7. sezon 6. bölümü ile rekor kırdı!

Game of Thrones 7. sezon 6. bölümü rekor kırdı! Ekranlara 7. bölümü ile yine ara verecek olan Game of Thrones’un (Taht Oyunları) 6. bölümü muhteşem bir rakama ulaştı. Merakla beklenen 7. sezonun 6. bölümü 16 milyon kişi tarafından izlenerek rekor kırdı. Dizinin 7. sezonunun 6. bölümü olan “Dragonstone” şu ana kadar en çok izlenen Game of Thrones bölümü oldu. Paylaşılan istatistiklere göre Dragonstone bölümü, 10.1 milyon kişi tarafından canlı olarak izlenildi. Hemen ardından Game of Thrones 7. sezon finali 7. bölüm fragmanı yayınlandı.  İşte 170 ülkede yayınlanan diziden çarpıcı rakamlar:

 

GAME OF THRONES 7. SEZON 7. BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN



Canlı olmayan yayınlarda ise 6 milyon izleyici daha bu rakama eklendi. Yani Game of Thrones 7. sezon 6. bölümü yayınlanmasından sonraki ilk gün içinde 16 milyon izleyici sayısı elde etti. Bu rakam bir önceki sezonun finalinde 8.89 milyondu. Dizinin ilk sezonunun ilk bölümü sadece 2.2 milyon seyirciye ulaşmıştı.

Şimdiye kadarki sezonlar arasındaki en kısa sezon olacak 7. GoT sezonu, toplam 7 bölüm içeriyor. HBO’nın demir tahtındaki diziden gelen 1.5 dakikalık fragmanda Cersei, Jon Snow ve Khaleesi’yi Long walk (uzun yürüş) adı altında tahtlarına doğru yol alıp otururlarken görüyoruz. Taht savaşının yanına Ak Gezenler’in ekleneceği, Cersei’nin Yedi Krallığı yönettiği kan ve şiddetin her zamankinden daha fazla servis edileceği yeni Game Of Thrones 7. sezon 7. bölümünde neler olacağı merak ediliyor.

GAME FO THRONES 7. SEZON  FİNALİ 7. BÖLÜM FRAGMANI




Game of Thrones ’un (Taht Oyunları) yapımcıları daha önce defalarca, diziyi sadece yedi sezonda tamamlamak istediklerini ilan etmiş olsalar da HBO programlama başkanı Michael Lombardo, dizinin en az sekiz sezon olacağını duyurdu. Televizyon Eleştirmenleri Derneği’ne (Television Critics Association) konuşan Lombardo “Dizinin sadece yedi sezon olacağı hakkında kendi aramızda hiçbir konuşma olmadı. Asıl soru yedi sezondan sonra kaç sezon daha yapacağımız…

Yapımcılar David Benioff ve Dan Weiss, dizinin altıncı sezonundan sonra iki yıl daha devam etmeleri gerektiğini düşünüyor. Onların fikirlerinin değiştirmelerini isterim” dedi.

Dizinin yapımcı şirketi HBO’nun başkanı Michael Lombardo, dün ülke basınına konuyla ilgili yaptığı açıklamada dizinin senaristleri David Benioff ve Dan Weiss’in Game of Thrones’u 8 sezonda tamamlamayı planladıklarını belirtti. Bu açıklamaya göre, sevilen dizi 2018’de ekranlara veda edecek.