27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

İki Yalancı yine çok romantik

İki aşık zengin olmaya hayali ile Bodrum’a giden arkadaşlarının ısrarıyla onlara eşlik ediyorlar. Son bölümde At yarışını kaybeden Alp'in davranışları karşısında Serkan şaşkına döndü. Kaybetme hırsı ile gözü dönen Alp'in ata yapabileceklerini gören Serkan, Duygu için endişelendi ve ona olanları anlattı fakat Duygu, Serkan'a inanmadı.

22 Ağustos 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
İki Yalancı yine çok romantik

Dizinin son bölümünde At yarışını kaybeden Alp'in davranışları karşısında Serkan şaşkına döndü.  Kaybetme hırsı ile gözü dönen Alp'in ata yapabileceklerini gören Serkan, Duygu için endişelendi ve ona olanları anlattı fakat Duygu, Serkan'a inanmadı.  Serkan ve Duygu tangoda karşı karşıya geldiler. Naci ve Cenk ise Burcu için yarışmaya devam ettiler. 

İKİ YALANCI 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan ile Duygu, bu kez tangoda karşı karşıya geliyor; Naci ile Cenk arasındaki Burcu yarışı devam ediyor! At yarışını kaybeden Alp'in davranışları karşısında Serkan şaşkındır.  Kaybetme hırsı ile gözü dönen Alp'in ata yapabileceklerini gören Serkan, Duygu için endişelenir ve ona olanları anlatır fakat Duygu, Serkan'a inanmaz. Seren Hanım, yaşlı bakımı için bir yardım gecesi düzenler, gecenin konseptinde çiftler tango yapacaktır.

Esra ile Serkan ve Duygu ile Alp dans dersleri almaya başlarlar. Bu sırada Alp, Serkan ve Duygu arasında bazı şeylerden şüphelenmeye başlar. Bu şüphesi git gide artıp hırçınlaşınca Duygu ile kavga ederler. Aynı zamanda Naci ve Cenk de Burcu yüzünden birbirine girerler.