29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

İstanbullu Gelin dizisinde kritik karar?

İstanbullu Gelin 34.son bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu.

20 Ocak 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin dizisinde kritik karar?

İstanbullu Gelin 34.son bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu. Hemen ardından İstanbullu Gelin 34.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İstanbullu Gelin 33.son bölüm izleme linki dizi izleyicilieri tarafından merak edilirken ayrıntıları bu haberimizde yer verdik. En son 32. bölümüyle ekrana gelen ve Esma ile Süreyya arasında başka bir ilişkiye sahne olan İstanbullu Gelin dizisinin 33. Bölüm fragmanı yayınlandı.

İstanbullu Gelin, dün akşam AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Dizi, AB izleyici kitlesinde 9.89 izlenme oranı ve 22,26 izlenme payı; ve 20+ABC1’de 9,34 izlenme oranı ve 19,22 izlenme payıyla ilk 100 sıralama listesinde birinciliğe oturdu. Esma’ya beklemediği büyük destek Süreyya’dan gelirken Reyhan’ın kulübeyi ateşe verdiği İstanbullu Gelin yine milyonları ekrana kitledi. Şimdi herkesin merak ettiği tek bir soru var: Alevler içinde kalan Esma ve Reyhan kurtulabilecek mi?



Süreyya’ya yakalanan Esma, kendini yiyip bitirirken en büyük destekçisinin gelini olacağını hiç beklemez. Süreyya, kayınvalidesine tam destek verirken Adem yüzünden Fikret ve Faruk bir kez daha gerilir. Begüm’ün ricasını kıramayan Süreyya, bir kez daha Can ile aynı masaya oturur. Faruk, Can’a bir şans tanımayı düşünürken Süreyya gece boyunca gergin tavrları ile dikkat çeker. Birbirlerine karşı kozları olan her iki kadının hesaplaşması facia ile sonuçlanır. Kulübede Esma ile buluşan Reyhan büyük bir çılgınlığa kalkışır, ateşe verir kulübeyi.

Finalde her iki kadında alevler arasında kalırken haftanın en büyük merak konusu ise şimdiden belli. Esma ve Reyhan yangından sağ çıkmayı başaracak mı?

İSTANBULLU GELİN 33.BÖLÜM ÖZETİ

İstanbullu Gelin dizisi bu haftaki bölümünde Reyhan’ın yaktığı ateşin ortasında, kulübenin içinde kalan Esma’nın mücadelesiyle başlayan fragmanın devamında Esma’nın yangından kurtulduğu görülür. Bütün kardeşleri ilgilendiren yangın haberi kısa sürede yayılır. Faruk’u olay yerinde bambaşka bir sürpriz beklemektedir. Garip’te olay yerindedir.

Esma kısa sürede sağlığına kavuşup evine döner. Süreyya’nın ise Esma’dan başka bir isteği vardır. Garip ile aralarındaki ilişkiyi Faruk’a Esma’nın söylemesi gerektiğini düşünmektedir. Süreyya’nın bildiği bu sır ilişkisi için tehdit oluşturmaktadır. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla, Faruk ve Esma arasında bir çatışma yaşanacaktır.
Yeni olaylara sahne olacak 33. bölümde Faruk’un Esma ile ilgili gerçeği öğrenip öğrenemeyeceği belli olacak. Esma, çocuklarına açıklamaya korktuğu aşkını itiraf edebilecek mi?

Her bölümünde izleyicisine sürprizler yaşatan İstanbullu Gelin, ailesini korumak isterken katı ve kuralcı davranan Esma’nın da değişimini yansıtıyor. Tekrar aşkla karşılaşması, Esma’yı başka birine çevirir. Dahası başından beri hiç onaylamadığı Süreyya ile başka bir sayfa açmasına neden olur.