29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Kadın dizisi 17.bölüm şoke etti

Kadın dizisi 17. son bölümünde yaptığı kötülüklerin ortaya çıkmasının ardından Şirin'in saldırıya uğrayacağını gösterdi. Hatice, Şirin'in nasıl böyle bir şey yaptığını söyleyerek eline aldığı bıçakla kızının üstüne yürüdü.

21 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın dizisi 17.bölüm şoke etti

Kadın dizisi 17.bölümünde yaptığı kötülüklerin ortaya çıkmasının ardından Şirin'in saldırıya uğrayacağını gösterdi. Hatice, Şirin'in nasıl böyle bir şey yaptığını söyleyerek eline aldığı bıçakla kızının üstüne yürüdü. Şirin'in sırlarını açıklayan Enver, Hatice'nin fikrinin değişmesine neden olmuştu. Görüntülerin çıktısını alarak Şirin’le yüzleşecek olan Enver, Hatice’yi de yanına almayı başardı.  Şirin için tehlikeli bir sürecin başladığı haftada Enver oldukça öfkelenecek.

Yapımcılığını Med Yapım ve Mf Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in yaptığı Kadın dizisinde, eşini kaybettikten sonra iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir kadının dramını anlatılıyor. 

 

KADIN DİZİSİ FRAGMANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Kadın 17. Bölüm özet

Şirin’in dolduruşları karşısında tepkisiz kalamayan Hatice Bahar’ın artık evden gitmesini ister. Şirin’in bir şeytan olduğuna kanaat getiren Enver ise Hikmet’ten, Şirin’in aslında başına kötü şeylerin gelmediğini hatta o gece diskoda eğlendiğini öğrenmesi olaylara son noktayı koyar. Bunu öğrenen Enver çok sinirlenir ve evden gitmesi gereken kişinin Şirin olduğunu söyler.