29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Kanatsız Kuşlar dizisinde yeni bölüm heyecanı

Kanatsız Kuşlar 43.bölüm neden yok yeni bölüm ne zaman sorusunun yanıtı dün dizi izleyicileri tarafından sıklıkla araştırdığı konular arasındaydı.

20 Nisan 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kanatsız Kuşlar dizisinde yeni bölüm heyecanı

Yapımcılığını Koliba filmin üstlendiği, senaryosu Hakan Haksun ‘un elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun’un olduğu  dram türündeki  Kanatsız Kuşlar izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide Muzaffer karakterini Fatih  Al, Nefise karakterini Deniz Bolışık, Zeynep karakterini Melis Tüzüngüç , Onu karakterini ise Ümit Kantarcılar canlandırıyor. 4 çocuklu bir annenin hayata tutunma çabasının anlatıldığı dizi birçok kişiyi ekrana kilitliyor. Kanatsız Kuşlar’ın geçen bölümünde; Muzaffer’in aniden karşısına çıkan bir adam, oğlunun yaşadığını söylemişti. Buna ilk başta inanmayan Muzaffer içindeki şüpheyi ise susturamamıştı. Bu yüzden oğlunu yaşama ihtimaline tutunarak araştırmaya başlamıştı.

KANATSIZ KUŞLAR 43.BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Kanatsız Kuşların’ın 43. bölüm fragmanında ; Muzaffer bir gence sarılıp onu kucaklıyor. Nefise bu çocuğun kim olduğunu anlamazken ; Muzaffer ağlayarak ‘’ yaşıyorsun oğlum , yaşıyorsun Murat’’ diyor. Nefise böyle bir şeyin gerçek olamayacağını sorgulayan gözlerle onları izliyor. Cemre ve Zeynep arasında ise yine büyük bir kavga var. Zeynep’in elindeki bir telefonda bazı görüntüler olduğunu bilen Cemre bunları izlemek için ısrar ediyor. Zeynep ise bu görüntüleri izletmeyince ikili arasında arbede yaşanıyor. Bu arbede sonunda iki kız kardeş de havuza düşüyor.



Cemre kendi imkanları ile havuzdan çıkarken Zeynep boğulmaya başlıyor. Tam o sırada orada bulunan Onur hemen havuza atlayarak Zeynep’e yardım ediyor. Onur sevdiği kadını boğulmaktan kurtarınca bir yandan da onu kaybetmenin ne kadar ağır olacağını düşünüyor. Muzaffer ise oğluna kavuşmanın heyecanını yaşarken Nefise ile arasının da düzelmesine seviniyor. Fakat Kemal onları rahat bırakmıyor. Nefise’yi arayarak ‘’ seni Muzaffer’den ayıracağım’’ diye tehdit ediyor. Nefise onun bir sonraki hamlesinin ne olacağını bilmezken, Muzaffer bir düş görüyor. Bu düşte arkasında oğlu Murat  varken çok uzaklardan Emre ‘’ beni neden bulamadın baba’’ diye bağırıyor.

KANATSIZ KUŞLAR 42.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kanatsız Kuşların’ın son bölümünde ; Muzaffer elde ettiği verilere dayanarak oğlunun yaşadığından emin olmuştu. Bu yüzden hislerini Nefise’ye açmak istedi. Nefise ise olanlara inanamamıştı. Çevresindeki çemberin ise iyice daraldığını anlıyordu.