30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Kanatsız Kuşlar 43.bölümde Nefise şokta

Kanatsız Kuşların’ın 43. bölüm fragmanında ; Muzaffer bir gence sarılıp onu kucaklıyor. Nefise bu çocuğun kim olduğunu anlamazken ; Muzaffer ağlayarak ‘’ yaşıyorsun oğlum , yaşıyorsun Murat’’ diyor. Nefise böyle bir şeyin gerçek olamayacağını sorgulayan gözlerle onları izliyor.

27 Nisan 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kanatsız Kuşlar 43.bölümde Nefise şokta

Kanatsız Kuşlar’ın 42. Bölümünde Neler Oldu?

Muzaffer elde ettiği verilere dayanarak oğlunun yaşadığından emin olmuştu. Bu yüzden hislerini Nefise’ye açmak istedi. Nefise ise olanlara inanamamıştı. Çevresindeki çemberin ise iyice daraldığını anlıyordu. Muzaffer çok geçmeden bu durumu çevresindeki birkaç kişide de aktardı. Onur ise sevdiği kadının ihaneti ile sarsılmıştı. Zeynep’in neden hala böyle davrandığını anlamıyordu. Diğer yandan Suna kafası karışmış olan Onur’u kullanmak için harekete geçmişti. Hatta kızından Onur’u elde etmesi için oyun oynamasını istemişti.  Diğer yandan Ahmet amcası ile Zeynep yüzünden ters düşmüştü. Fakat Ahmet sevdiği kadının tamamen kendisinin olduğuna inanmıştı.

 

43. Bölümde neler oldu?

Kanatsız Kuşların’ın 43. bölüm fragmanında ; Muzaffer bir gence sarılıp onu kucaklıyor. Nefise bu çocuğun kim olduğunu anlamazken ; Muzaffer ağlayarak ‘’ yaşıyorsun oğlum , yaşıyorsun Murat’’ diyor. Nefise böyle bir şeyin gerçek olamayacağını sorgulayan gözlerle onları izliyor. Cemre ve Zeynep arasında ise yine büyük bir kavga var. Zeynep’in elindeki bir telefonda bazı görüntüler olduğunu bilen Cemre bunları izlemek için ısrar ediyor. Zeynep ise bu görüntüleri izletmeyince ikili arasında arbede yaşanıyor. Bu arbede sonunda iki kız kardeş de havuza düşüyor. Cemre kendi imkanları ile havuzdan çıkarken Zeynep boğulmaya başlıyor. Tam o sırada orada bulunan Onur hemen havuza atlayarak Zeynep’e yardım ediyor.