29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Kara Sevda 2. sezon yeni fragmanı - Kemal’den internete özel tanıtım

Kara Sevda’nın yeni sezonuna günler kaldı. İkinci sezonu merakla bekleyenler için özel tanıtımı internette yayınlandı. Kemal’in yeni sezonda ne yapacağını merak edenler için Kara Sevda 2. sezon özel tanıtım filmi internet kullanıcıları ile buluştu. Nihan, Emir ve Kemal’in kara sevdası bu sezonda daha sert yaşanacak. İntertene özel Kara Sevda yeni fragmanı haberimizde.

21 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kara Sevda 2. sezon yeni fragmanı - Kemal’den internete özel tanıtım

 

Kara Sevda şüphesiz ki geçtiğimiz sezonun en çok sevilen ve en iyi dizilerinden oldu. Kara Sevda birçok karakterin yaşadığı kara sevdaları konu aldı ve çekişmeler bir sezona damga vurdu. Sezon finali en az sezon kadar güzel ve çarpıcıydı. Herkes yeni sezonda neler olacağını merak ederken, yaz sonunda Kara Sevda’nın ikinci sezon tanıtımları yayınlandı.

 

Emir,Nihan, Kemal ve diğerleri için yeni bir sayfa açıldı ama kimse kara sevdasından vazgeçmiyor. Daha önce Kara Sevda’nın yeni fragmanları yayınlanmıştı anacak bu sefer internet kullanıcılarına özel yeni bir fragman var ve ikinci sezon tanıtımı bu sefer Kemal’in diliyle karşımızda.

 

Emir’i vuran Kemal hapishaneye yatmıştır. Yeni sezonda zaman atlayarak hapishaneden çıkacak olan Kemal için artık her şey değişmiştir. Hapishaneden sonra kara sevdasını kalbine gömmese de hala Nihan için savaşacak mıdır, belli değil.

 

Kara Sevda’da Emir vurulmuş ama hayata tutunmuştur. Nihan’ın ise bir çocuğu oldu. Üç ayrı yakaya savrulan aşıklar bir daha bir araya gelecekler ama bu ne şekilde olacak? İkinci sezonu ile Kara Sevda yine çok izlenilecek ve yine çok konuşulacak!

 

KARA SEVDA İNTERNETE ÖZEL TANITIM - KEMAL