27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kızlarım İçin final 13.bölüm izlendi

Kızlarım İçin’in 13. bölümde Yaşar artık her şeyin kızları için iyi olmasını istiyor. Uzun zamandır kendisi ile birlikte acı çeken kızlarının durumuna daha fazla dayanamayan Yaşar duruma el atıyor

1 Mart 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kızlarım İçin final 13.bölüm izlendi

Kızlarım İçin Dizisinin 12. Bölüm özet

Kızlarım İçin dizisinin ekrana gelen 12. bölümünde ;  Hüma babasının evine dönmek için ısrar etmişti. Zübeyir ise kızının sesini kesmek içi babasının bir katil olduğunu söylemişti. Bunun üzerine Hüma ailesi ile ilgili gerçekler ile yüzleşmişti. Sumru ise iki erkek arasında kalmıştı. Yanlış seçimler yaparak bir kez daha üzülen Sumru bu defa kalbinin sesini dinlemişti.

 

13. Bölüm özet

Kızlarım İçin’in 13. bölüm fragmanında Yaşar artık her şeyin kızları için iyi olmasını istiyor. Uzun zamandır kendisi ile birlikte acı çeken kızlarının durumuna daha fazla dayanamayan Yaşar duruma el atıyor. İlk olarak Sumru’nun durumuna müdahale diyor. Sumru hem Tayfun hem de Egemen tarafından çok fazla üzülünce , yaşadıklarını daha fazla kaldıramıyor. Sumru iki adam arasında gidiş gelişlerinden sonra kalbinin sesini dinleyerek Egemen ile beraber olmayı seçiyor. Üstelik Egemen’in de bebeğini karnında taşıyor. .