29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Kızlarım İçin dizisinde neler oldu?

Kızlarım İçin 8.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyincinin merak ettiği Kızlarım İçin 7.son bölümün hemen ardından yeni bölüm sevenleriyle buluştu.

17 Ocak 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kızlarım İçin dizisinde neler oldu?

Kızlarım İçin dizisinde Sumru'nun para için yaptıkları karşısında Yaşar, derin üzüntüye boğuluyor. Sakınarak büyüttüğü kızlarından Sumru'nun yaptıklarıyla yıkılan Yaşar, tüm suçu kendisinde bulur. Kumru için Yağız ve Alper büyük bir kavgaya tutuşur. Yağız aşkını cesurca haykırırken, Alper ona izin vermeyeceği en sert şekilde gösterir. Alper'in zorla Kumru'yu öpmesi ise Yağıız tarafından yanlış anlaşılır.


KIZLARIM 7. BÖLÜM ÖZETİ

Kızlarım İçin 6. Bölümde; Yaşar, Ayten'in aşığını bulup ondan hesap sormak için kolları sıvıyor! Peki Yaşar'ın hedefindeki kişi kim olacak?

Sumru 150 bin lira bulabilmek için büyük bir hata yapar. Tanımadığı bir adamın evine gider. Yaşar ise kızını arabaya binerken görmüş ama onu durduramamıştır. Sumru yaptığı yanlışın farkına varıp pişman olsa da artık çok geçtir. Asıl hayal kırıklığını bir baba olarak Yaşar sırtlanır

Kızlarım İçin son bölümde, Zübeyir ve Hacer isimsiz bir mektup yazarak, Yaşar'a Ayten'in aşığının kim olduğunu söylüyor. Yaşar'ı kendilerinden uzak tutmak için hedef şaşırtan ikili kendi oğulları Alper'i de bu işin içine karıştırıyorlar. Alper aracılığı ile mektubu okuyan Yaşar, deliye dönüyor ve Ayten'in aşığını bulmaya gidiyor. Peki, Yaşar'ın hedefine aldığı kişi şimdi ne yapacak? Zübeyir ve Hacer, amaçlarına ulaşabilecek mi?

Sumru ve Egemen aşkı da kopma noktasına gelmiştir. Egemen, hastalığı yüzünden Sumru'dan vazgeçmek zorunda kalır. Bunu bilmeyen Sumru ise artık kendine başka bir kapı aralar. Ancak araladığı bu kapı aynı zamanda bir çok belanın da başlangıç noktası olacaktır.

Tayfun ise Yaşar!a ihanet edip Sumru’yla birlikte olmak için ilk adımı atar. Yaşar, kızını emanet ettiği Tayfun’un ihanetini ne zaman ve nasıl öğrenecektir?

Kumru ve Yağız arasındaki yakınlaşmaya bir türlü engel olamayan Semiha kendini büyük bir tehlikeye atarak hastanelik olur. Görünürdeki tek suçlu da Kumru’dur... Selva ise çocuğunun babası diye her şeyine katlandığı Çetin tarafından aldatıldığını öğrenir.  Ama ne yazık ki bu bir son değil başlangıçtır. Selva’nın acısı asıl şimdi başlamaktadır..Peki Yaşar, Sumru'yu yaptığı yanlıştan döndürebilecek mi?