26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Koca Koca Yalanlar dizisinde neler oluyor?

Koca Koca Yalanlar dizisi izle 7.son bölüm izleme linki Koca Koca Yalanlar dizisi yeni 8.bölüm fragman videosu izle!

26 Eylül 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Koca Koca Yalanlar dizisinde neler oluyor?

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Koca Koca Yalanlar dizisinin 7. bölümü öncesi, yeni bölümün 2. fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm hakkında çok sayıda ipucu veren fragmanda, Ahmet ile Müjgan'ın birlikte geçirdikleri gece sonrası Sude'nin çılgına döndüğü görülüyor. Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı Koca Koca Yalanlar dizisi 24 Eylül Pazartesi günü 7. bölümüyle ekranlarda olacak. Yeni bölümün yayınlanmasına kısa bir süre kala 7. bölüm 2. fragmanı da izleyiciyle paylaşıldı.

KOCA KOCA YALANLAR 8.BÖLÜM FRAGMANI

Kanal D’nin sevilen dizisi Koca Koca Yalanlar yeni bölüm fragmanı ile boşanma işlemleri sırasındaki karışıklıkların devam edeceğini gösterdi. Müjgan’ın mal paylaşımı konusunda aldığı tavır Ahmet’i oldukça şaşırtacak. Evli ve mutlu olduğunu zanneden kadınlar, pişman olacağını bile bile ihanet eden erkekler ve geride bırakamayıp devam etmek isteyenlerin hikâyesinin anlatıldığı Koca Koca Yalanlar, 24 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle 20.00'de Kanal D’de olacak. Sevilen dizinin ekranlara gelecek yeni bölümünde; Ahmet ile Müjgan'ın birlikte geçirdikleri gecenin yankıları sürüyor; Sude ilişkilerini bir adım daha ilerletebilmek için harekete geçiyor!

KOCA KOCA YALANLAR 7.BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet ile Müjgan'ın birlikte geçirdikleri gecenin yankıları sürüyor; Sude ilişkilerini bir adım daha ilerletebilmek için harekete geçiyor!

Müjgan ve Ahmet’in boşanma işlemleri sürerken Müjgan, mal paylaşımında da gururlu tutumunu sürdürür ve Ahmet’ten hiçbir şey talep etmez. Mahkeme çıkışında Ahmet, Müjgan’ı son kez karşılıklı bir şeyler içmek için bir kafeye davet eder. Sude ise mahkeme sonucunu merak ederek Ahmet’ten haber beklemektedir. Canan ve Nilgün’ün diyet kararlılığı sürerken Nilgün, evde Şahin’e yemek konusunda göz açtırmamaktadır.

KOCA KOCA YALANLAR 7.BÖLÜM FRAGMANI

KOCA KOCA YALANLAR 6.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koca Koca Yalanlar 6. Bölümünde Ahmet, Müjgan'ın kendisini affetmesi için her yolu denerken; Müjgan'ın eski arkadaşı Erdem çıkageliyor!

Sude ile karısı Müjgan'ı aldatan Ahmet, oldukça pişmandır. Sude'nin gerçek yüzünü yavaş yavaş görür ve Müjgan'ın ne kadar değerli bir insan olduğunu anlamaya başlar. Fakat Müjgan için geri dönüş yoktur. Yaşadığı haksızlığı kabullenemeyen Müjgan, geri adım atmaz. Üstelik Müjgan'ın artık Sude gibi oldukça büyük bir derdi vardır. Müjgan ile uğraşmaktan vazgeçmeyen Sude, son olarak onu büyük bir tuzağın içine atar. İş arayan Müjgan'ı ağına düşüren Sude, bir kumarhaneye yollar. Kumarhaneye yapılan baskında Müjgan, Canan ve Nilgün tutuklanırlar.

Sude'nin yaptığı plan, başarıya ulaşırken Müjgan ona karşı iyice bilenir. Sude'nin yaptıklarını yanına bırakmak istemeyen Müjgan, en büyük desteği Nilgün ve Canan'dan alacaktır. Öte yandan Osman, Canan'ın kalbini kazanmaya çalışır. Fakat Canan, yaşadıkları geceyi hatırlamamaktadır. Osman, her şeyi itiraf etmeye hazırlanırken Canan'ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

KOCA KOCA YALANLAR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ



Müjgan'ın eski arkadaşı Erdem'in gelişi, Ahmet'i kuşkuya düşürür. Müjgan'ın gönlünü birine kaptırmasından korkan Ahmet, onu kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazırdır.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Hakan Yılmaz

Ahmet


36 yaşında. Müjgan’ın kocası. Kuzu gibi bir adam Ahmet. Dürüst, ilkeli, tutumlu. Kadınlara yan gözle bile bakmayan Ahmet’in değişimi Sude’yle tanıştıktan sonra başlar. Biraz orta yaş bunalımı, biraz da bunca sene yapamadıkları onu dürtükler. Sude’nin çocuksuluğu, seksiliği Ahmet’in aklını başından alır. Bir yanda onca yıl emek verdiği çocuklarının annesi, karısı Müjgan; öte yanda aklını çelen, egosunu okşayan Sude.

Evrim Alasya

Müjgan


35 yaşında, liseyi bitirir bitirmez ilk aşkı Ahmet’le evlenip üç çocuk doğurmuş. Çocuklarına ve kocasına kendini adamış, fedakar, anaç bir ev kadını. Tatlı dilli, hoş ve güzel bir kadın. Ama evlilik hayatı bu. Biraz salmış kendini. Yaşıtları üniversiteye giderken Müjgan çocuklarla uğraşmış, dört duvar arasına sıkışmış. Ne bir ilgi alanı kalmış, ne de sosyal çevresi. Müjgan’ın miladı kocasının onu aldattığını öğrenmesi olacak. Bu gerçekle yüz yüze geldikten sonra yaptıklarına kendi de inanmayacak.

Selen Uçer

Nilgün


35 yaşında. Müjgan’ın en yakın arkadaşı. Bakımlı, giydiğini yakıştıran hoş bir kadın. Herkesin yardımına koşan, açık sözlü, renkli kişiliğiyle  arkadaş ortamının aranılan kişisi. Kocası Şahin ve oğlu Fırat’la kendine göre sakin ve mutlu bir hayatı var. Müjgan’ın çok şanssız olduğunu düşünerek arkadaşına tam destek verecek. Nilgün kocasıyla evliliklerinin şahane olduğunu düşünüyor. Maalesef kocasının yüzüne gülerken arkasından türlü oyunlar oynadığını, karşısına çıkan her kadınla onu aldattığını bilmiyor.

Pelin Öztekin

Canan


30 yaşında. Nilgün’le birlikte Müjgan’ın en iyi arkadaşı. Kendine ait bir güzellik salonu var. Çalışan, kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın. Ama duygusal dünyasında, hassas ve kırılgan. Rüya adında 7 yaşında bir kızı var. Kocası Serkan’ı dört yıl önce bir kazada kaybetmiş. Osman ise Canan’ın aradığı kadın olduğunu düşünmektedir. Canan ise artık kocasından umudu kesince bambaşka bir aşka yelken açmaya karar verir.

Ferdi Sancar

Şahin


37 yaşlarında. Nilgün’ün kocası. Ahmet’in arkadaşı. Şahin, kurnaz bir adam. Karda yürüyüp izini belli etmez. Okumamış ama parayı bulmuş. Emlakçılık yapıyor. Epeyce para kazanmış. Çapkınlığın erkekliğin şanından olduğuna inanıyor. Ona göre her erkek yapıyor ama söylemiyor, maksat yakalanmamak. Yakalanınca da inkâr etmek. Zaten Nilgün’ün onun çevirdiği dolaplardan haberi yok. Şahin’e göre bir çiçekle bahar geçmez. O da demet demet çiçekle orta yaşının baharını yaşıyor.

Rüzgar Aksoy

Osman


32 yaşında yaşlarında yakışıklı, bekar bir adam. Ahmet ve Şahin’in arkadaşı. Şahin’le birlikte emlak işi yapıyor. Her sorun ve olay karşısında rasyonel davranan, gerçekçi ve doğruları insanların yüzüne hiç eğip bükmeden dümdüz söyleyen bir kişiliği var. Büyük bir aşka tutulmadan evlenmeme kararı almış. Onsuz olamayacağını düşündüğü kadını ararken Canan’la tanışmış. Bu iyi huylu ve masum kadına gün geçtikçe aşık olmuş. Ama hala kocasının yasını tutan Canan’a bir adım bile yaklaşamazken Canan, Sinan’la yakınlaşınca, sevdiği kadın için mücadele etmeye karar verir.

Tuğçe Karabacak

Sude


25 yaşında. Hoş, havalı, seksi, bekar bir kız. Anne babası küçükken ölmüş, teyzesi Refika ile yaşıyor. Sude tipik bir mahalle kızı. Hayattaki tek amacı yağlı bir kapı bulup evlenmek… Fakat bunun için koşulları uygun değil. Bulup bulabileceği en yağlı kapı maalesef Ahmet olacak. Sude iyi yaşamayı seviyor. Giydiğini yakıştırmasını biliyor.  Ünlü bir giyim markasının mağazasında tezgahtar olarak çalışıyor. Hırslı, kurnaz ve bencil bir kız olan Sude, Ahmet’i Müjgan’dan koparmaya karar verir. Adamın parasını yiyip bitirmede de herhangi bir sakınca görmez.

KOCA KOCA YALANLAR KONUSU

Üç çocuk annesi olan Müjgan kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet'in evliliği, Ahmet'in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar.

Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan'ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler.