4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 13. bölüm izle ! (Kurt Seyit ve Şura İstanbul sezon finali) star tv 10 Haziran 2014 !

Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da Şura yaralanıyor... Seyit, Şura’yı kalbinden atabilecek mi ? Kurt Seyit ve Şura İstanbul 13. bölüm izle ! Kurt Seyit ve Şura İstanbul sezon finali izle. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 13. bölümde neler olacak ? Kurt Seyit ve Şura İstanbul son bölüm izle.

10 Haziran 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kurt Seyit ve Şura İstanbul 13. bölüm izle ! (Kurt Seyit ve Şura İstanbul sezon finali) star tv 10 Haziran 2014 !

Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da Şura yaralanıyor... Seyit, Şura’yı kalbinden atabilecek mi ? Kurt Seyit ve Şura İstanbul 13. bölüm izle ! Kurt Seyit ve Şura İstanbul sezon finali izle. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 13. bölümde neler olacak ? Kurt Seyit ve Şura İstanbul son bölüm izle.

Kurt Seyit, Şura’ya “git” diyerek, en büyük cezayı kendisine verdiğinin farkındadır. Sadakatsizliğinin bedelini, ömrünün sonuna kadar Şura’yı özleyerek çekecektir.

İki sevgili vedalaşırken, peşlerindeki düşman  gölgeyi fark etmez ve o silahtan çıkan kurşunla Şura yaralanır..  

Celil’le Alya’nın evlilik haberi Güzide’nin imkansız aşkına bir düğüm daha atmıştır, Celil evlilik kararıyla Güzide’ye yaşattığı acıya şahit olduğunda sessizliğini bozmak zorunda kalır.

Kurt Seyit, peşindeki düşmanın Billy olduğunu düşünmektedir. Petro’nun   kendisini öldürecek kadar büyük düşmanı olduğundan haberi yoktur. Seyit Yüzbaşı Billy’den  Şura’yı yaralayan kurşunun intikamını almak için, adım atmaya başlar, ama Bu hesabı tamamen kapatmak için Şura’nın İstanbul’dan gitmesi gerekmektedir.Şura’yı tamamen hayatından çıkarmak için son mektubunu  yazar.

Barones, İstanbu’lu terk ettikten sonra Petro’nun ihanetini Seyit’e anlattığı ayrıntılı mektubu, emin bir yere bırakır. Bir yandan da Petro’yu şüphelendirmemek için, O’na karşı tavrını aynen sürdürür. Öte yandan Yüzbaşı Billy Seyit’i öldürmesi için Petro’yu sıkıştırmaktadır.

Şura ve Kurt Seyit’in  kaderi Şura’nın yola çıkacağı günden bir gece önce büyük bir olayla kesişir. O gece son sözü Petro söyleyecektir..



 
Yayın günü:     10 HaziranSALI
Yayın Saati:     21.30– Yeni bölüm-13.blm-SEZON FİNALİ

Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da Şura’dan ayrılık kararı! Kurt Seyit ve Şura İstanbul 12. bölüm izle. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 12. bölüm 1. ve 2. fragmanı... Kurt Seyit ve Şura İstanbul 12. bölümde neler olacak ? Kurt Seyit ve Şura İstanbul 12. bölüm star tv tam izle.

Kurt Seyit, Petro’nun dostu olmadığını anlamıştır. Maskesinin hesapladığından çok daha önce düşmesi, Petro’nun bütün planlarını bozar.

Kurt Seyit, Şura’nın teyzesinin evini ve Yusuf’un evine yerleştiklerini  öğrenir.  Şura’yı uzaktan da olsa görebilmek, yakınında olabilmek için gece gündüz takip eder.

Şura yaşadığı ihanetin ve özlemin acısını atlatmak için kendini işe verir. Para kazanmak zorundadır, artık hayatına kimseye muhtaç olmadan devam etmek zorundadır. Bu günlerde uzaktan da olsa Seyit’in elinin üzerinde olduğunu hissetmez bile.

Billy tarafından hedef haline gelen Alya’nın da evi talan edilmiş, peşine askerler düşmüştür. Galip Alya’yı korumak için tek bildiği adrese, Şura’nın yanına götürür. Artık Alya da Şura’nın evinde kalmaya başlar. Kurt Seyit bu durumdan çok memnun olur. Şeref Otelinden Şura’nın yanına haberler Alya ile gidip gelmeye başlar.

Öte yandan peşindeki adamları atlatmak ve üstündeki belgeleri salimen yerine ulaştırmak için uğraşırken, peşindeki adamlara yakalanır. O geceden sonra Yahya’dan haber alınamamaktadır. Bu telaş içinde Celil de Güzide’yi ilk kez fark edecektir.  

Şura için İstanbul’dan gitmek demek, Kurt Seyit’i terk etmek demektir. Ama bu kararı da vermek zorundadır.

Yayın günü:     3 Haziran SALI
Yayın Saati:     21.45– Yeni bölüm-12.blm



Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da Seyit ilk kez Petro’nun gerçek yüzünü görüyor... Kurt Seyit ve Şura İstanbul izle. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 11. bölüm izle. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 11. bölüm özeti. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 11. bölüm 1. 2. 3. fragmanı...

Kurt Seyit, Şura’nın kendisini unuttuğuna ve yeni bir hayat kurduğuna inanmak istemez.. Kaldıkları otele Şura ile konuşmak için gittiğinde teyzesi  Nadya, Seyit’in gözleriyle gördüklerini besleyen yeni bir hikaye anlatır.

Kurt Seyit , Nadya ile Petro’nun kurduğu ortaklıktan habersiz, yeni öğrendikleriyle Şura’ya öfkeli bir şekilde,  Şeref otele geri döner. Hayatında Şura’ya ait ne varsa çıkarmaya kararlıdır.
Ayşe, Seyit’in bu isyanını büyük bir umutla izler. Kurt Seyit’in Şura’ya öfkesi Ayşe’yi cesaretlendirir. Eğer Şura bir daha hiç geri dönmezse, Kurt Seyit’in kendisini fark edeceğini düşünür.  

Öte yandan, Alya ağabeyinin intikamını almak için yüzbaşı Billy’i öldürmeye karar verir..

Maskeler iniyor
Aynı gece Petro, Şura’yla Seyit’i sonsuza kadar ayırmak için son hamlesini gerçekleştirir.

Şura ile Seyit’in ayrılığına seyirci kalmak istemeyen Celil gerçekleri öğrendiğinde bütün maskeler iner. Seyit ilk kez Petro’nun gerçek yüzünü görecektir.





Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm izle... Kurt Seyit ve Şura İstanbul izle. Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da neler olacak ? Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm 1. fragmanı. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm 2. fragmanı. Kurt Seyit ve Şura İstanbul star tv izle !

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm özeti... Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm izle ! Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da neler olacak ? Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da Seyit'e hain tuzak!

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm özeti... Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm izle ! Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da neler olacak ? Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da Seyit'e hain tuzak!

Kurt Seyit hain tuzaktan kurtulabilecek mi?

Kurt Seyit  Rusya’ya ölüme doğru geri gönderilirken, Şura’nın eline Barones’in yazdığı bir mektup geçer.  Mektupta Seyit’in onunla beraber İngiltereye gittiği ve Şura’yı terk ettiği yazılıdır. Ve mektup Şura’nın eline geçer. Şura yazılanların tek kelimesine inanmaz. Seyit’in başının ciddi anlamda dertte olduğunu hisseder. Öte yandan Barones de ortada yoktur.  

Şura, Seyit’in hayatından endişe ederken, Petro’nun Seyit’e kurduğu tuzak saatler geçtikçe daha inandırıcı bir hale gelir. Petro, Şura’nın sadece aşkını değil, Seyit’e olan inancı da sınar.

Kurt Seyit tutsak olduğu gemiden kaçmak için yollar ararken; Petro Seyit’in bir daha asla geri dönmeyeceğinden emindir. Şura’nın en zayıf anı, Petro’nun aşkını ilan etmesi için bir fırsat olur.

Aradan geçen haftalar boyunca, Şura kalbindeki acıya rağmen umutla Seyit’in yolunu gözlerken, bambaşka sürpriz sevinçler yaşar, teyzesine ve ablası Valentina’ya kavuşur.

Kurt Seyit çok zorlu da olsa, yoluna bir sürü engeller de çıksa, İstanbul’a dönmenin bir yolunu bulur.. Bunun haberini alan Petro, Kurt Seyit’in Şura’ya giden yolunu kesmek için daha büyük bir tuzak hazırlar.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 9. bölüm fragmanları yayınlandı! Kurt Seyit ve Şura İstanbul 9. bölümde neler olacak ? Kurt Seyit ve Şura İstanbul 9. bölüm özeti. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 9. bölüm fragmanı. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 9. bölüm fragmanı izle, özeti oku. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 9. bölüm 13 Mayıs 2014 salı günü Star TV'de.

Şura’nın Seyit’i Barones’in evinden çıkarken gören Şura, Seyit’le yüzleşmeyi gururuna yediremez. Seyit ise verdiği söz yüzünden, Şura’yı incitme pahasına dili mühürlüdür. Yaşadığı hayal kırıklığı Şura’nın öfkesini keskinleştirir. Celil, Şura ile Kurt Seyit arasındaki krizi çözmeye çalışırken, Seyit babasının ölümünden beri kendisine bile itiraf edemediği gerçeği dile getirir.  

Petro’nun Şura’yla Seyit’i ayırmak için Barones’le birlikte kurduğu oyun sonunda kendi ayağına dolanır. Şura’nın avuçlarından kayıp gittiğini hisseden Petro, hırsını en yakın müttefikinden çıkarır. Artık Petro’nun Barones’ten daha güçlü, daha tehlikeli yeni dostluklara ihtiyacı vardır.

Şura ile Seyit arasında yaşananların etkisi sürerken, Kurt Seyit, Petro ile Şuranın yakınlığından ilk kez huzursuz olur. Öte yandan Seyit, Şeref otelinin satın almak için her yolu deneyebilecek Rıza’nın arkasındaki gizli gücü öğrenir. Seyit’in Rıza’yı geri püskürtmek için seçtiği yol, yeni acılara sebep olacak fitili ateşler.













8. bölüm özeti

Eski dostlar İstanbul’da buluşuyor!

Eski dostlar yıllar sonra işgal altındaki İstanbul’da bir araya gelir. Kavuşma sevinci, Yüzbaşı Billy’nin milli mücadele için taşınan silah sevkiyatını fark etmesiyle yarım kalır. Barones büyük bir felaketin önüne geçmeye çalışırken, Kurt Seyit’le bozulan ilişkisini, Şura’nın kıskanç bakışları altında onarma fırsatı yakalar. Öte yandan Şura bütün dikkatini Barones’e vermişken, Ayşe de Kurt Seyit’e olan hayranlığını gizlemek için hedef şaşırtır.

Seyit çok güçlü bir düşman ediniyor!

Kalbinde küçük bir kıvılcımla başlayıp büyük bir yangına dönen aşkı, Güzide’nin Celil’i görmesiyle yeniden hayatını sarar. Güzide, Celil’le bir araya gelmenin bir yolunu ararken, Yahya’nın gözünden eşinin heyecanı kaçmaz. Öte yandan Kurt Seyit, Tatya’nın ölümünün Celil’i nasıl değiştirdiğini acı içinde fark eder. Celil hayatına son verecek belayı ararken, etrafındaki herkesi tehlikeye atar. Kurt Seyit dostlarını korumaya çalışırken çok güçlü bir düşman edinir.

Teslimat için yola çıkarılan silahlar bütün tedbirlere rağmen İngiliz askerlerin dikkatinden kaçmaz. Şeref oteli ve Kurt Seyit’in geleceği tehlikeli bir viraja girer. Kurt Seyit’e yardım edebilecek tek bir kişi vardır. Kurt Seyit, Şura’ya yalan söyleme pahasına tarafını seçer.