28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Kuruluş Osman 120. bölüm izle! Kuruluş Osman 120. son bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman 120. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın 120. bölümünde Nayman, Osman Bey'in oynadığı oyunun intikamını almak için her şeyi yapacaktır. İlk adımı Orhan Bey'i karargahına şifa vaadiyle getirmektir. Orhan Bey'i bekleyen tehlike nedir? İşte Kuruluş Osman 120. bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar. Kuruluş Osman 120. bölümüyle 5 Nisan 2023 Çarşamba saat 20.00'da Atv'de...

4 Nisan 2023 Salı 20:46 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 120. bölüm izle! Kuruluş Osman 120. son bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman, 120. bölümüyle izleyenleri yine aksiyon dolu sahnelerle karşılayacak. ATV'de ekrana gelen Kuruluş Osman'ın 120. son bölümünde Osman Bey, Nayman'ı Yenişehir'e gömmeye kararlıdır. Nayman'dan gelecek bütün tehlikelere hazır olan Osman Bey, Nayman'a karşı nasıl bir tuzak kurmuştur. İkilinin çatışması nasıl sonuçlanacaktır? Kaçıranlar için Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 120.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUŞ OSMAN 120. BÖLÜM İZLE ATV!

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman 120. bölümde Osman Bey'in hedefi her şeye rağmen bir an önce mührü bulmaktır, kendisi mührü ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracaktır?

KURULUŞ OSMAN 120. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, Çarşamba akşamı atv ekranlarında yayınlanıyor.

KURULUŞ OSMAN 120. BÖLÜM ÖZETİ

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in düşmanlarına söylediği "Sizin gibilerin ensesinde soluğum asla bitmeyecek!" sözü damga vurdu.

NAYMAN İNTİKAM PEŞİNDE

Nayman, Osman Bey'in oynadığı oyunun intikamını almak için her şeyi yapacaktır. İlk adımı Orhan Bey'i karargahına şifa vaadiyle getirmektir. Orhan Bey'i bekleyen tehlike nedir?

OSMAN BEY'İN TUZAK PLANI

Osman Bey, Nayman'ı Yenişehir'e gömmeye kararlıdır. Nayman'dan gelecek bütün tehlikelere hazır olan Osman Bey, Nayman'a karşı nasıl bir tuzak kurmuştur. İkilinin çatışması nasıl sonuçlanacaktır?

MÜHRE İLK KİM ULAŞACAK?

Osman Bey'in hedefi her şeye rağmen bir an önce mührü bulmaktır, kendisi mührü ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracaktır? Nayman için ise mühür demek devlet olmak demektir bu yüzden mührü almak için Bayındır Bey'i vazifelendirir. Turgut Bey ise Bayındır Bey'in peşindedir. Mühre ilk önce kim ulaşacak?

AKTEMUR, OBANIN BAŞINA GEÇECEK Mİ?

Bengi Hatun başsız kalan obasında posta Aktemur'u oturtma kararı almış ve bunu duyurmuştur. Bu iş Malhun Hatun ve Bala Hatun'un hoşuna gitmez. Ayşe Hatun ise oğlunun geleceğinden endişelidir. Aktemur posta oturacak mıdır? Bengi Hatun'un asıl gayesi nedir?

KARA EBE, YENİŞEHİR'E GELİYOR

Yenişehir'e herkesi şaşırtacak biri gelmiştir! Ülgen Hatun'un annesi Kara Ebe Feriştah. Gelir gelmez Cerkutay'la tatsız bir karşılaşma yaşarlar. Cerkutay'a kök söktürecek olan Kara Ebe neler yapacaktır?

Aile dizisi 5. bölüm full izle!