27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kuruluş Osman 5. sezon 131. son bölüm izle full hd tek parça! Kuruluş Osman 131. bölüm izle yeni sezon!

Kuruluş Osman 131. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni sezonuyla yine reyting rekorları kırmaya hazırlanan dizinin yeni bölümüne 'O düş ki, tek bir sancak altında dev bir aile olmaktır! Devlet olmaktır!' sözü damga vurdu. Kuruluş Osman'ın 131. bölümde; Anadolu Beyleri yeni bir sultan arayışındayken sinsi bir düşman olan Vasilis, Roma'yı diriltmek için her şeyi yapacaktır. Vasilis'in uçlardaki kirli planı nedir? İşte Kuruluş Osman 131. bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar.

AHMET AKIN4 Ekim 2023 Çarşamba 22:36 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 5. sezon 131. son bölüm izle full hd tek parça! Kuruluş Osman 131. bölüm izle yeni sezon!

Kuruluş Osman dizisi, yeni sezondan 131. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. ATV'de ekrana gelen Kuruluş Osman'ın 131. son bölümünde Bafeus Zaferi'nin üzerinden yıllar geçmiştir. Bursa'nın fethi için Osman Bey'in ilk hedefi hangi kale olacaktır? Kaçıranlar için Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 131.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUŞ OSMAN 131. BÖLÜM İZLE ATV (YENİ SEZON)

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, Yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, 5. sezonuyla da ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

KURULUŞ OSMAN 131. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yeni hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu sezona bomba gibi girecek olan Kuruluş Osman, 5. sezon kadrosu ile gönüllerde taht kuracak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, Çarşamba akşamı atv ekranlarında yayınlanıyor.

KURULUŞ OSMAN 131. BÖLÜM ÖZETİ

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisi, 5. sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor.

BAFEUS ZAFERİNİN ARDINDAN...

Bafeus Zaferi'nin üzerinden yıllar geçmiştir. Osman Bey'in evlatları büyümüş, bey olmuştur. Osman Bey ise Bursa ideali için fütühata devam etmektedir. Bu idealde Malhun Hatun her zaman Osman Bey'in yanındadır. Bursa'nın fethi için Osman Bey'in ilk hedefi hangi kale olacaktır?

ANADOLU'NUN YENİ SULTANI KİM OLACAK?

Osman Bey fetih için hazırlık yaparken Konya'dan gelen haber saraya yıldırım gibi düşer. Sultan Mesud zehirlenmiştir. Ok yaydan çıkmıştır. Türk'ün Sultanı'nı seçmek için gayrı mücadele başlamıştır.

BALA HATUN'UN EVLAT ACISI!

Bala Hatun acılar içinde kıvranmaktadır. Halime'nin vefatından sonra toparlanamamıştır. Ciddi bir hastalığı olan Bala Hatun iyileşecek midir?

YAKUP BEY'E SUİKAST GİRİŞİMİ!

Germiyanoğlu Yakup Bey Yenişehir ve Germiyan sınırına büyük bir Pazar kurar. Bu pazarda Yakup Bey'e bir suikast girişiminde bulunulur. Suikasti yapanın üzerinden kayı damgası çıkar. Yakup Bey şimdi ne yapacaktır? Osman Bey ile aralarındaki Sultanlık yarışı bir kan davasına mı dönüşecektir?

GİZLİ DÜŞMAN VASİLİS!

Anadolu Beyleri yeni bir sultan arayışındayken sinsi bir düşman olan Vasilis, Roma'yı diriltmek için her şeyi yapacaktır. Vasilis'in uçlardaki kirli planı nedir?

ALAEDDİN BEY VE GONCA HATUN ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Osman Bey, Sultan Mesud'un zehirlendiği haberinin üzerine oğlu Alaeddin Bey'i Konya'ya gönderir. Yakup Bey'in kızı da haberi alır almaz Konya'ya varmıştır. Alaeddin ve Gonca arasında neler yaşanacaktır? Neyin peşindedirler?

Germiyanoğlu Bey'i Yakup Bey, Sultan Mesud'un zehirlendiği haberini alır almaz, Türk'e Sultan olmaya talip olur. Yakup Bey Türk'e Sultan olmak için hangi hamleyi yapacaktır?

ORHAN BEY'İ SANCAKSIZLAR AVLAĞINDA NELER BEKLEMEKTEDİR?

Konya'nın zayıflamasıyla oradan gelen başıbozuklar Uçlar'a yerleşmiştir. Orhan Bey kendilerine Sancaksız diyen bu başıbozukları Osman Bey'in ardında gaza etmeye davet eder. Orhan Bey'in Sancaksız avlağına gittiği haberi Yakup Bey'in oğlu Mehmet'in de kulağına gider.

YUNUS EMRE, YENİŞEHİR'E GELİYOR!

Anadolu ve uçlar büyük bir kavgaya gebeyken Yenişehir'e şiirleriyle nefes olan biri gelir. Yunus Emre! Yunus Emre, Osman Bey ve hanesinin gönül dünyasına nasıl etki edecektir?

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLERDİR?

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizide; Emre Bey, Mirza Bahattin Doğan, Gökhan Atalay, Sevil Akı, Emre Dinler, Ö. Faruk Aran, Leya Kırşan, Ecem Sena Bayır, R. Aybars Düzey, Belgin Şimşek, Tezhan Tezcan, Murat İnce ve Selim Makaroğlu izleyiciyle buluşacak.

4 Ekim reyting sonuçları: Çöp Adam, Dönence, Kuruluş Osman reyting sıralaması