29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Kuruluş Osman 97. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 97. Bölümde neler olacak?

Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölümünden ilk fragman ekrana geldi. Kuruluş Osman 97. Bölüm fragmanında Osman Bey, Cebe'yi yakalayıp obaya getiriyor. Moğolların komutanını nele geçiren Osman Beyin sıradaki hamlesi ne? Peki Kuruluş Osman 97. Bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman 97. Bölüm Fragmanı

5 Haziran 2022 Pazar 12:14 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 97. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 97. Bölümde neler olacak?

Kuruluş Osman 97. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Atv ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 97. bölüm fragmanında 'Ne işler çevirirsin Barkın Bey?" diyen Osman Bey'in düşmanlarına karşı atağı ne olacak? İşte Kuruluş Osman 97. Bölümden ilk fragman

KURULUŞ OSMAN 97. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman 97. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman dizisinin 97. bölüm fragmanında Osman Bey Moğol komutanı Cebe'yi yakalayıp obaya getiriyor. Diğer yandan Barkın'ın arkasından iş çevirdiğini anlayan Osman Bey, bunun için Barkın'dan hesap sorar.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, Çarşamba akşamı atv ekranlarında yayınlanıyor.

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kuruluş Osman'ın ekrana gelen son bölümünde Osman Bey ve Çobanoğlu Ali Bey arasındaki gerilim devam etmektedir.

Turgut Bey'in, Atabey Ahmet cinayetine adının karışması ve Osman Bey'in Turgut Bey'i teslim etmemesiyle Romanos ve Cebe'nin oyunu işlemektedir.

Osman Bey kendisine oynanan oyunun farkındadır. Turgut Bey'in iyileşmesiyle o da kendi oyununu kuracaktır.

OSMAN BEY'IN YENIŞEHIR PLANI

Osman Bey bir yandan kendisine oynanan oyunları bertaraf etmeye çalışırken öte yandan da Bursa'yı fethetmesi için elzem olan Yenişehir'in fethinin hazırlıklarına devam etmektedir.

Bizans İmparatoru Andirilus'un büyük bir ordu topladığını bilen Osman Bey, Yenişehir'i alamazsa İnegöl'ün hatta Söğüt'ün tehlikede olduğunu düşünmektedir.

Bütün zorluk ve engellemelere rağmen bir an önce Yenişehir'i almak istemektedir.

BARKIN'I BEKLEYEN HAZIN SON

Barkın Bey, Osman Bey'in her şeye rağmen Yenişehir fütuhatından vazgeçmemesinden mustariptir. Osman Bey'in önünde durmak için şer ittifakını harekete geçirecektir. Barkın'ın hain planı ona pahalıya patlayacaktır.

Obanın Hatunları Malhun ve Bala bir yandan İnegöl'ün fethinde Gündüz Bey'in şehit olmasıyla yıkılan Ayşe Hatun ve diğer şehit bacılarına destek verirken diğer yandan da Söğüt'te ihtiyaç sahibi ahali için yardım hazırlamaktadır.

Barkın, Selvi Hatun'un üzerinde baskı kurup onun Kayılara sadakatini sarsmak istemektedir.

Obanın Hatunları Bala, Malhun, Aygül ve Selvi bir anda kendilerini beklemedikleri bir tehlikenin içinde bulurlar.

Başrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı ve Seda Yıldız'ın yer aldığı Kuruluş Osman'da; Yıldıray Şahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Şeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Ağan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oğuzhan Karbi, Serhat Parıl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rıdvan Uludaşdemir ve Serdar Akülker gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Camdaki Kız 46. bölüm fragmanı | Nalan, Cana'nın hamileliğini öğreniyor!