26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kuruluş Osman 42. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 42. yeni bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümün ardından Kuruluş Osman 42 bölüm fragmanı yayınlanmamıştı. Her hafta Çarşamba günü Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman'ın bu hafta yayınlanacak olan 42. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Peki Kuruluş Osman 42. yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 42. yeni bölüm tarihi ve fragmanı

13 Ocak 2021 Çarşamba 16:10 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 42. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 42. yeni bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta ekranlara gelmeyen dizinin bu haftaki bölümü izleyenleri tarafından merakla araştırılıyor. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman' 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar.

KURULUŞ OSMAN 42. BÖLÜM NEDEN YOK?

13 Ocak Çarşamba 2021 gününde ATV'de Ziraat Türkiye Kupası maçı olduğu için Kuruluş Osman'ın yeni bölümü yayınlanmadı.

Kuruluş Osman yeni bölüm bu hafta yayınlanmadı. 13 Ocak Çarşamba günü ATV'de 20:45 'de Beşiktaş - Çaykur Rizespor ZTK maçı ekranlara geldi. Ardından 22:45 'de Akıncı'nın 2. bölümü ekranlara geldi.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisinin 42. yeni bölümü 20 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN 42. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kuruluş Osman 41. bölüm izle!

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuruluş Osman son bölümde; Kayı beyi olarak kılıç kuşanmasının ardından Türk kağanlarının emanetlerini Bamsı Bey'den teslim almak üzere yola çıkan Osman Bey; obada ve uç bölgesinde nizamını kurmak için çalışmaya başlar. Ancak Flatyos'un kaçışı ve Bala Hatun'un zehirlenmesiyle sarsılacaktır.

Flatyos'un kaçışından alp başı görevini verdiği Göktuğ'u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey'in Nikola ile gizlice görüştüğünü öğrendiğinde ise çılgına döner.

Türk kağanlarının emanetlerini teslim alan Osman Bey, amcası Dündar Bey'i yaptıkları yüzünden cezalandırır.

Papa'nın ajanları Bamsı Bey'i tuzağa düşürerek emanetleri ele geçirmek için hamle yaparken, Flatyos'un dönüşüyle güçlenen Nikola ise Konstantiniyye'den gönderilen yeni birlikler sayesinde Osman Bey'i gafil avlamak üzere plan kurar.