25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Masumlar Apartmanı ne zaman, hangi kanalda?Masumlar Apartmanı konusu nedir?

TRT 1'in yeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın ilk bölümü yayınlandı. Masumlar Apartmanı konusu izleyici tarafından merak ediliyor. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ı buluşturan dizi, bu akşam ekrana gelmeye başlayacak. Peki, Masumlar Apartmanı ne zamanyayınlanıyor? İşte, dizi hakkında ayrıntılar...

15 Eylül 2020 Salı 10:06 - Güncelleme:
Masumlar Apartmanı ne zaman, hangi kanalda?Masumlar Apartmanı konusu nedir?

Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun İçi" romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlanan bir dizidir. Fragmanının yayınlandığı günden beri başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide başlıca rolleri Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar üstlendi. Peki Masumlar Apartmanı konusu nedir? Masumlar Apartmanı ne zaman, hangi kanalda? 

MASUMLAR APARTMANI NE ZAMAN?

Masumlar Apartmanı, Salı akşamları ekranlara gelecek. Dizi ilk bölümün ardından her hafta salı günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacak.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Birkan Sokullu (HAN)

Farah Zeynep Abdullah (İNCİ)

Ezgi Mola (SAFİYE)

Merve Dizdar (GÜLBEN)

Alper Saldıran (UYGAR)

Metin Çoşkun (HİKMET)



Arıza 1. bölüm izle!