29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medcezir 46. Bölümde Nefesleri Kesecek!

Yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla kafada soru işaretleri bıraktı. Oldukça hareketli bir bölümle gelecek olan Medcezir hayranlarında merak uyandırmayı başardı.

31 Ekim 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Medcezir 46. Bölümde Nefesleri Kesecek!
Yaman ve Mira aşkında yine hareketli saatler bekleniyor. Yeni Bölüm'de Yaman ve mira gemide bir gece geçirirler. Ve bu geceden sonra Yaman da Mira da artık pişman olmuştur.
 
Har Cumartesi ekranlara gelen dizi bu akşam saat 20.30'da Star tv ekranlarıda olacak. Medcezir 46.Bölüm Fragmanında ise en dikkat çeken olaylar Yaman'la Mira'nın ilişkisi ve Mira'nın tedavisidir.
 
Bu Akşam Yaman ve mira Arasında Neler Yaşanacak?
 
Mert'le Eylül'ün Mira ve Yaman'ı barıştırmak için oynadıkları oyun ters teper,  Mira’nın  aslında gözyaşları içinde gönderdiği çiçek, Yaman için umursanmadığının, duygularına değer verilmediğinin kanıtıdır... Yıkılmıştır, hele ki Mira'nın Orkun’la küçük bir tatil kaçamağı yaptığını öğrenince öfkeden gözü kararır... Ve onlardan hesap sormak için yollara düşer...  Yaman onları kaçtıklarını sandığı aşk yuvasında ararken, Mira, herkesten gizli tedavisini sürdürmek için şehir dışında bir hastaneye yatmıştır.
 
Eylül ve Mert’in neredeyse evlenecek olması herkeste özellikle arkadaşları arasında bomba etkisi yaratır. Eylül’ün evlenmekten vazgeçmesini kendisine bir fırsat olarak gören Uzay Eylül'ün karşı koyamayacağı bir teklifle karşısına çıkar. 
 
Öte yandan, Mert'le Eylül'ün durumunu daha ciddi bir boyuta taşımak için Selim, Eylül'ün ailesi için  bir yemek daveti verir. Bu davet Mert ve Eylül için çok önemlidir.
 
Yayın Günü: 31 Ekim Cuma
 
Yayın Saati: 20.30
 

 

Kanal : Star Tv