30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Mehmetçik Kut'ül Amare 12.bölümde heyecan zirvede!

Mehmetçik Kut'ül Amare 12. bölüm fragmanı tüyleri diken diken etti. Milli duyguları harekete geçiren sahnelerin yaşanacağı dizide Osmanlı neferleri artık İngilizlerin esiri değildir. Büyük bir zaferle özgürlüklerine kavuşan askerleri Mehmet büyük bir mücadele örneği göstererek kurtarmıştır. İngilizler aldıkları bu ağır yenilgiyi hazmetmeye çalışırken Cox'un buna göz yumması zordur.

20 Nisan 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Mehmetçik Kut'ül Amare 12.bölümde heyecan zirvede!

Mehmetçik Kut'ül Amare'nin 11. Bölümünde Neler oldu?

Esir kampında bir şeylerin döndüğünü anlayan Cox General Barrett'i durumdan haberdar etse de esirlerin Hindistan'a nakledilmesini engelleyemez. Yapabileceği tek bir şey kalır o da esirleri kurtarmaya gelen askerleri ortadan kaldırmak. Cox bir tuzak hazırlar ancak işler hiç de planladığı gibi gitmez hatta kendi tuzağına kendi düşer. Üsküplü Mehmet Cox'un hamlesini boşa çıkararak askerleri kurtarmayı başarır. Şimdi en önemlisi askerlerin Kut'a sağ salim ulaşmasıdır. Cox bu kez onların şehre ulaşmasına engel olmaya çalışır. Askerler artık özgürdür yürekleri umut dolu sevdiklerine kavuşmanın hayalini kurarlar. Ancak Mehmet'i üzücü bir haber beklemektedir. 

12. Bölüm özeti

Mehmetçik Kut'ül Amare 12. bölüm fragmanı tüyleri diken diken etti. Milli duyguları harekete geçiren sahnelerin yaşanacağı dizide Osmanlı neferleri artık İngilizlerin esiri değildir. Büyük bir zaferle özgürlüklerine kavuşan askerleri Mehmet büyük bir mücadele örneği göstererek kurtarmıştır. İngilizler aldıkları bu ağır yenilgiyi hazmetmeye çalışırken Cox'un buna göz yumması zordur. Bir olan yapar. Zeynep ve Mehmet buluşurlar. Bu güne kadar birbirlerine olan sevdalarını dile getiremeyen aşıklar memleket yangın yeriyken bile artık itiraf etmeye hazırlar. Said nihayet esaretten kurtarılır. Ancak tehlike devam eder.