27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Meryem dizisinde kritik karar!

Meryem dizisi 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu dizi izleyicileri tarafından merak konusu oldu.

18 Ocak 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Meryem dizisinde kritik karar!

Meryem dizisi 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu dizi izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Konu ile ilgili ayrıtıları Meryem dizisi 24. son bölüm izleme linkini haberimizde bulabilirsiniz. Meryem‘in merakla beklenen 24. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Meryem Dizisinin 23. Bölümünde Neler Oldu?

Kanal D ‘nin sevilen dizisi Meryem’in 23. Bölümünde Deren hastanede yatarken Oktay’ın girişimleri hastaneden kaçırılmıştı. Deren’in hayatta kalması ise Suzan tarafından sağlanmıştı. Güçlü ise Burcu’nun kocasının peşine düşmüştü. Kaan’ın adamları pusuda bekleyerek Güçlü’yü yaralamıştı. Savaş yaralanan Güçlü’yü ararken Burcu ile karşılaşmıştı. Savaş aramaları sonunda Güçlü’yü yaralı halde bulsa da, Kaan ve adamını elinden kaçırmıştı. Burcu gerçekleri anlayınca soluğu Kaan’ın evinde almıştı. Her ne kadar Güçlü’yü uyarmaya çalışsa da artık geç kalınmıştı. Diğer yandan Yasmin geçmişte yaşanmış olan gerçekleri Savaş’ın duymasını istediğinden onu Suzan’ın evine götürmüştü. Suzan üstü kapalı olarak bazı uyarılarda bulundu. Bu uyarılarda Savaş’a babasını korumasını söylüyordu. Savaş bu uyarıyı dikkate aldı fakat Suzan’ın neden böyle söylediği konusunda da şüphe duymaya başladı.  Bu yüzden babasına giderek Suzan ile geçmişlerini sordu. Fakat Savaş’ın babası sorulan soruların hiç birine cevap vermedi.
 



Oktay ise kendine geldiğinden yine entrikalarına başlamıştı. Telefonunda yaptığı bir işlem ile Meryem’e bir mesaj göndererek, Savaş’ın babasını koruduğunu öğrendi. Beliz de babasına ait dosyayı Savaş’ın arabasında bulunca ortalık karıştı. Beliz bu durumdan dolayı Savaş ile kavgaya tutuşmasına Meryem tanıklık etti. Bu anlarda Savaş’ın dönüştüğü kişiden Meryem çok korkuyordu. Meryem bu kavgada gördüğü Savaş’a karşı nefret duyarken, Oktay ve Derin de bu anları izleyerek eğleniyordu. Oktay bundan sonraki tüm oyunlarında Meryem’in etrafındaki herkesten nefret etmesini sağlamak amacıyla olacağını söyledi.

24. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Dizin yayınlanan yeni bölüm fragmanı birçok olayın yaşanacağına dair bilgiler veriyor. Meryem 24. Bölümün yayınlanan ilk fragmanında Güçlü’nün hazırladığı sürpriz görülüyor. Burcu’nun evine giderek her tarafı balonlar, notlar ve güller ile süsleyen Güçlü, kendini affettirmek için tüm organizasyonu yapıyor. Burcu evden gelen seslerden şüphelenip silah ile içeri girdiğinde gördüğü manzara onu şoka uğratıyor. Evin her tarafının süslenmiş olmasını başta anlamayan Burcu daha sonra notu okuduğunda bunları Güçlü’nün yaptığını anlıyor. Güçlü ise özel olarak giyinmiş ve evin dışında elinde yüzükle Burcu’yu bekliyor. Burcu evde Güçlü’yü ararken silahı da masanın üzerinde bırakıyor.
 



Evin kapısı bilinmeyen bir kişi tarafından açılıyor. Bu kişinin Güçlü mü yoksa bir başkası mı olduğu bilinmiyor. Yayınlanan ikinci fragmanda ise, Oktay’ın açıklamaları damgasını vuruyor. Oktay ilk olarak tanıdığınız birinin yakın zamanda öleceğini söylüyor. Oktay’ın intikam planlarının bunca ciddi oluşu Savaş’ın telaşlanmasına sebep oluyor. Meryem ve ilişkisinin üzerine kara bir bulut gibi çöken hayaleti aramak için harekete geçiyor. İlk iş silah alan Savaş daha sonra Meryem ile uğraşan hayaletin peşine düşüyor. Meryem her ne kadar Savaş’ı engellemek istese de, Savaş onu korumak uğruna ölmeyi de göze alacağını söylüyor. Bu sırada Derin ve Oktay  gizli gizli işler çevirerek Savaş’ı tuzağa çekmeye çalışıyor.

Meryem dizisi 24. bölüm fragmanı

Oktay, sonu ölümle bitecek intikam planlarının sinyallerini veriyor!

Oktay, kendinden emin bir ses tonuyla herkesin tanıdığı bir kişinin öleceğini söyler. Üstelik katilini de herkes tanıdığını söylemektedir. Savaş, etrafında gezen ve onlara zarar verenin kim olduğunu bulmak için hareket geçer. Savaş, kimsenin Meryem'e zarar vermesine izin vermeyeceğini söyler. Meryem ve kendisine zarar veren hayaletin peşinden giderek bulduğu ipuçları, onu büyük gerçeğe ulaştıracaktır. Savaş, yeniden Oktay'ı görecek mi?



Meryem Dizisinin Konusu

TMC ‘nin yapımını üstlendiği ve Mustafa Şevki Doğal yönetmeliğinden ekranlara gelen Meryem dizisi Kore yapımı ‘Secret Love’ dizisinin ülkemizde uyarlanmış şeklidir.Meryem dizisi, yağmurlu bir gecede yaşanan kazanın arından 4 insanın hayatının nasıl değiştiğini konu alıyor. Dizinin ana karakteri Savaş bu kazada aşık olduğu kadını kaybeder. Kazayı yapan kişi oldukça kötücül ve hırslı olan Oktaydır. Fakat onun fedakar ve iyi sevgilisi Meryem kazayı üstlenir. Sevdiği kadını kaybetmenin acısı ile intikam almak isteyen Savaş , Meryem ile bir mücadeleye girişir.

Meryem Dizisinin Oyuncuları

Faruk Andıç ( Savaş ) : Sargun ailesinin veliahtı olan , iyi kalpli ve genç bir adamdır. Aşık olduğu kadın Sevinç’i kazada kaybedince dünyası yıkılır. Hem sevdiği kadını hem de bebeğini kaybeden Savaş, intikam duygusu ile yaşamaya başlar.

Ayça Ayşin Turan ( Meryem ) : Dizide hiçbir suçu olmadığı halde tüm kötü şeyleri yaşayan Meryem, fedakarlıklarının bedelini öder. Babasının fırınında çalışırken, Oktay’a aşık olur ve hayatı değişir.