10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Payitaht Abdülhamid dizisinde yeni sezon heyecanı

Payitaht Abdülhamid son bölümü dün akşam izleyicisiyle buluştu.

13 Ekim 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Payitaht Abdülhamid dizisinde yeni sezon heyecanı

Payitaht Abdülhamid 56.son bölüm 12 Ekim Cuma akşamı Trt1'de izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Payitaht Abdülhamid dizisi yayınlanan 56. bölüm fragmanıyla izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşatmaya devam edecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Abdülhamid devleti ayakta tutmak için var gücüyle çalışmaktadır. Y

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 57.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 56.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 56.BÖLÜM NELER YAŞANACAK?

Abdülhamid devleti ayakta tutmak için var gücüyle çalışmaktadır. Yeni atadığı paşaları vazifelendirir. Bu arada, Rothshild’in önderliğinde dünyanın para baronları Osmanlı’yı bölmek ve paylaşmak üzere Mısır’da toplanıp anlaşır.

Halil Halid, Abdülhamid’den yeni vazifesini alır. Payihat’ın sokaklarını saran zehirli bir sarmaşık vardır; sarmaşığın kökünü kazımak için eski arkadaşlarını arar.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 56.BÖLÜM FRAGMANI


Osmanlı’nın ezeli düşmanı Rotschild’in kızı Şivenaz, sahte bir kimlik altında saraya kıymetli bir misafir olarak girmeyi başarır. Naime ve Seniha’yla birlikte tüm haremi kendine hayran bırakır ama Bidar’da onu rahatsız eden bir şey vardır. Bidar’ın güvenini kazanan Zeynep, Bidar’ın kabusları ve hatırladıklarından Şivenaz’a bahseder… Şivenaz, Bidar’ı tamamen susturma kararı alırken, öte yandan Fuat ile birlikte Vambery’yi Abdülhamid’in gözünden düşürmek için harekete geçerler.

Fuat ve Şivenaz hain planlarında başarılı olacak mı? Halil Halid kendini bekleyen tehlikeden nasıl kurtulacak? Abdülhamid Osmanlı’nın bölünmesine engel olmak için ne yapacak?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 55.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarayda, yaşanan son vahim hadisenin yaraları sarılmaya çalışılmakta, Fehim Paşa’nın ölümünün yası tutulmaktadır. Abdülhamid, Parvus’un İngiltere’de zindana atılmasını sağlamıştır. Şimdi de bu planın ortağı Crowly, Mısır’da saklandığı yerde bulunup cezalandırılacaktır. Abdülhamid, bu amaçla Payitaht’ta adı efsane olmuş, sıra dışı bir hafiyesini görevlendirir: Halil Halid!

Bidar Sultan, başına gelenlerin etkisinden bir türlü sıyrılamaz. Üstelik kaza gününe dair hatırladığı şeylere kimseyi inandıramamaktadır. Seniha Sultan ise Handan’ın büyük sırrını öğrenir. Naime, sarayda yeni görevlendirilecek Zeynep hemşireden, onu dehşete düşürecek bir istekte bulunur. Haremde büyük fırtınalar kopmak üzeredir.

Halil Halid ona kurulan büyük tuzağa rağmen, görevini başarmaya çalışırken, aynı anda Mısır’da yapılan büyük toplantıda kimler Osmanlı’nın kaderini çizmeye çalışmaktadır? Abdülhamid bu büyük tertip karşısında ne yapacaktır?

Payitaht Abdülhamid Dizisi Konusu

1986 yılında Sultan Abdülhamid'in taht koltuğunda oturduğu 20. yılında o dönemlerinde uzun süre sonra Osmanlı'nın galibiyeti ile sonuçlanan Yunan Harbi anlatılıyor. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları ve Padişahın'ın sonuna kadar direndiği düşmanın masadan hüsranla kalktığı o dönem ekranlara gelecek. Hicaz Demirylu çalışmaları ve daha fazlası önemli tarihi olaylara tanıklık edeceğiniz Abdülhamid dizisinde günümüze kadar taşınan güçlü bir milletin evlatlarına şahit olacaksınız.