28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Payitaht Abdülhamid yeni bölümde Payitaht'ta nümayiş devam ediyor

Payitaht Abdülhamid 13. yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Payitaht Abdülhamid yeni bölümde, Payitaht'ta nümayiş devam ediyor. Ömer'le birlikte umutlar da toprağın altında kaldı.

26 Mayıs 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Payitaht Abdülhamid yeni bölümde Payitaht'ta nümayiş devam ediyor

Payitaht Abdülhamid 13. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Payitaht Abdülhamid yeni bölümde, Payitaht'ta nümayiş devam ediyor. Ömer'le birlikte umutlar da toprağın altında kaldı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM ÖZETİ

Payitaht karışıyor. Ermeni halk kışkırtılıp sokaklara indirildi. Çetecilerin hedefi, Osmanlı Bankası’na büyük bir saldırı ve devleti parça parça etmek düşüncesi! Sultan Abdülhamid, Devlete oynanan büyük oyunun farkında. Global Monarşinin oyununu bozacak büyük bir hamle yapıyor.

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM TRT 1

 

İçerdeki hain takımı; Mahmut Paşa, Basil Zaharoff ve Theodor Herzl emelleri uğruna Payitaht’ta akıttıkları kandan medet umuyorlar. Yeni planları, şehirde çıkardıkları karışıklığın bahanesiyle Payitaht’ın Avrupa devletlerince işgal edilmesini ummak! Ermeni çetecilerin nümayişe başlamasıyla harekete geçen ecnebi gemileri, son sürat Payitaht’a geliyor. Galibiyet muamma...