29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Poyraz Karayel 64. yeni bölüm 2.fragmanı - Poyraz neredeydi?

Poyraz Karayel son bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Poyraz’ın ölüp ölmediğine dair soruların cevap bulduğu son bölümden sonra gözler 64. bölüm fragmanına çevrildi. Poyraz Karayel 64. yeni bölüm fragman haberimizde.

19 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Poyraz Karayel 64. yeni bölüm 2.fragmanı - Poyraz neredeydi?

Poyraz Karayel uzun bir yaz arasından sonra izleyicilerle buluştu. Poyraz Karayel sevenlerinin karşısında geçti ve merak edilenler ortaya çıktı.

 

Dizide Poyraz Karayel’in karşısında bu sefer bambaşka bir rakip var o da Ayşegül’ün kocası. Ancak hala nelerin olacağı muamma. Poyraz’ın ölümünün ardından yıllar geçer ama kardeşi Meltem Poyraz’ın öldüğüne inanmaz. Diğer yandan da Ayşegül buna inanmak istemez.Ancak Ayşegül Çınar ile evlenir. İlk dansını yaptıklarında ise Poyraz geri dönmüştür. Yeni bölümde Poyraz neden böyle bir oyun oynadığı ortaya çıkacak. Yeni bölüm fragmanı ise diziden hemen sonra yayınlandı. Poyraz Karayel 64. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Poyraz Karayel'in neden ortadan kaybolduğu, yokken neler yaptığı ve neden geri döndüğü önümüzdeki bölüm ortaya çıkacak. Merajla beklenen 64. bölümün ise iki fragmanı izleyici ile buluştu.

 

POYRAZ KARAYEL 64. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

POYRAZ KARAYEL 64. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

Büyük bir hüzün rüzgârı esen Poyraz Karayel’in yeni sezonu akşamın en çok konuşulan ve en çok izlenenleri arasına girdi. Poyraz Karayel’in son bölümünün ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Poyraz Karayel 64. son bölüm fragmanı izleme linki haberimizde.