5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Sadakatsiz 5. bölüm izle!

Sadakatsiz 5. bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Sadakatsiz 5. Bölümde; İntikam planları da yapan Asya, yavaş yavaş harekete geçmeye başlıyor. Bir ailenin dağılışını anlatan dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Özge Özder rol alıyor. İşte kaçıranlar için Sadakatsiz 5.bölüm

4 Kasım 2020 Çarşamba 23:55 - Güncelleme:
Sadakatsiz 5. bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 5. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Sadakatsiz 5. bölüme Asya'nın Mert ile iş birliği yapıp Volkan'dan intikam almak için attığı adım damga vurdu. Asya ve Volkan ailecek yemeğe çıkarlar, Derin ve ailesi de oradadır. Yemeği beraber yemek yemeyi teklif eden Asya intikam planını yavaş yavaş devreye sokar. Kocasının ihanete şahit olan Asya'nın yaşadıkları izleyenleri derinden etkiledi. İşte kaçıranlar için Sadakatsiz 5. bölüm izleme linki.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümde Asya, Mert ile Volkan'a karşı iş birliği yapmaya karar verdi. Fakat Mert'in bir şartı var. Asya Mert'in şartını kabul edecek mi?

SADAKATSİZ 5. BÖLÜM İZLE KANAL D

SADAKATSİZ 5. BÖLÜMÜ YOUTUBEDAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SADAKATSİZ 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 5. Bölümde; İntikam planları da yapan Asya, yavaş yavaş harekete geçmeye başlıyor. Asya, Volkan, Derin, Gönül ve Haluk'un aynı masada yemek yiyor. Yemek sırasında Gönül ve Asya'nın konuşmasında aldatılmakla ilgili sözler Derin'in içine işliyor.

Yemek sırasında Gönül ve Asya’nın konuşması kameralara yansıyor. Asya, ‘Karı koca ilişkisi de öyle. Ne kadar krizler çıksa da sonunda tatlıya bağlanıyor her şey. Günün sonunda aynı yatağa girince bütün sorunlar çözülüyor.’ diyor. Gönül, ‘Kesinlikle. Yoksa bizde ne krizler ne kavgalar… Haluk az üzmedi beni.’ yanıtını veriyor.

Sadakatsiz 5. Bölümde; Mert, Asya'ya alenen ondan hoşlandığını açıklıyor. Herşeyi bildiğini söyleyen Mert, Asya'ya yardım teklifinde bulunuyor. Asya'yla baş başa yemeğe çıkan Mert, ona yardım edeceğini söylüyor ancak bir şartla! Asya, Volkan'dan intikam almak isterken büyük bir hata yaparak daha da çıkmaz bir duruma girecektir.

SADAKATSİZ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

SADAKATSİZ OYUNCULARI

Cansu Dere (Asya)

Caner Cindoruk (Volkan)

Melis Sezen (Derin)

Burak Sergen (Haluk)

Özge Özder (Derya)

Eren Vurdem (Mert)

Yeliz Kuvancı (Bahar)

Olcay Yusufoğlu (Serap)

Nazlı Bulum (Nil)

Gözde Seda Altuner (Gönül)

Emir Taro Tekin (Selçuk)

Alp Akar (Ali)

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere kimdir, kaç yaşında? Cansu Dere evli mi?

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk kimdir, kaç yaşında ve evli mi?