26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sadakatsiz 59.bölüm izle! Sadakatsiz 59. bölüm full izle (son bölüm)

Sadakatsiz 59. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz'in son bölümünde Volkan Derin'e; Asya'ya döneceğini açıkça söyler. Derin bundan sonra ne yapacak? Asya'nın sürdürdüğü oyun sona mı eriyor? İşte finalden önceki son bölüm izleme bağlantısı... Sadakatsiz 59.bölüm full izle!

18 Mayıs 2022 Çarşamba 20:30 - Güncelleme:
Sadakatsiz 59.bölüm izle! Sadakatsiz 59. bölüm full izle (son bölüm)

Sadakatsiz 59.bölüm izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz 59. bölümde Derin ve Asya arasında çıkan arbedede yaralanan Volkan hastaneye kaldırılır. Volkan iyileşecek mi? Sadakatsiz 59. bölümü full izlemek için haberimizdeki linke tıklayın.

Sadakatsiz 59. bölümü izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin 59. Bölümünde Asya ve Volkan yeniden bir araya gelecekler mi? Sadakatsiz 59.bölüm full izle!

SADAKATSİZ 59. BÖLÜM FULL İZLE

Sadakatsiz final bölümü ile 25 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de..

SADAKATSİZ 60. BÖLÜM FRAGMANI (FİNAL)

SADAKATSİZ 59. SON BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde Cansu Dere,Caner Cindoruk ve Melis Sezen' in yer aldığı Sadakatsiz 59. bölümü ile ekrana geldi.

Sadakatsiz 59. bölümde; Derin'in bıçakladığı Volkan hastaneye kaldırılır. Kendine geldikten sonra Asya'ya "O bıçağı bana saplayan Derin değil sendin biliyorsun değil mi?" der.

Volkan hastaneden çıktıktan sonra Derin'e her şeyi açıklar. Asya'nın anlattıklarının doğru olduğunu söyler. Derin Volkan'a Asya'ya dönüp dönmeyeceğini sorar. Volkan ise "Duymak istediğin buysa evet!" cevabını verir.

Gönül ise Volkan'ın kuyusunu kazmak için planını hayata geçirir. Ve kapı çalar... Polisler Volkan'ı tutuklama emriyle emniyete götüreceklerini söyler. Volkan tutuklaacak mı?

SADAKATSİZ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Taro Emir Tekin, Berkay Ateş ve Alp Akar'ın yer aldığı Sadakatsiz, 25 Mayıs'ta ekrana gelecek olan 60. bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

Camdaki Kız 43. Bölüm izle tek parça!