27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Savaşçı dizisinde Kılıç Timi tehlikeyle karşı karşıya!

Savaşçı son bölümde Rojda’nın beklenmedik saldırısıyla Kılıç Timi sarsıldı. Kopuz Albay’ı korumak için ne gerekirse yapmaya kararlıydı. Askerler ilk şoku üzerlerinden attıktan sonra karşı saldırıya başladılar. Kılıç Timi, aldığı emirle bir kez daha bilinmeze giderken, Yüzbaşı Kağan Doktor’u durdurmak için harekete geçti.

19 Eylül 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Savaşçı dizisinde Kılıç Timi tehlikeyle karşı karşıya!

Savaşçı son bölümde bölümde Rojda’nın beklenmedik saldırısıyla Kılıç Timi sarsıldı. Kopuz Albay’ı korumak için ne gerekirse yapmaya kararlıydı. Askerler ilk şoku üzerlerinden attıktan sonra karşı saldırıya başladılar. Kılıç Timi, aldığı emirle bir kez daha bilinmeze giderken, Yüzbaşı Kağan Doktor’u durdurmak için harekete geçti. Pusular, tuzaklar, ihanet, kan ve gözyaşı içinde, dağlar bir kez daha efelerin haykırışıyla inledi:  “Bu vatan bizim..!” 

SAVAŞÇI SON BÖLÜM ÖZETİ

Rojda’nın beklenmedik saldırısıyla sarsılan Kılıç Timi, Kopuz Albay’ı korumak için ne gerekirse yapmaya kararlı. Doktor içinse, Kopuz’u yok etmek hayatının amacı haline gelmiş durumda.

Ölümün kol gezdiği, bıçak sırtı bir oyunda nefes almaya bile vakit yok. Kılıç Timi, aldığı emirle bir kez daha bilinmeze giderken, Yüzbaşı Kağan Doktor’u durdurmak için harekete geçiyor.

Pusular, tuzaklar, ihanet, kan ve gözyaşı içinde, dağlar bir kez daha efelerin haykırışıyla inliyor:  “Bu vatan bizim..!”

Yiğitlerin destanı devam ediyor; onlara katılın!