26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sen Çal Kapımı 15. bölümüyle dün akşam yayınlandı. Bölümün sona ermesinin ardından Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı da yayınlandı. Son bölümde ormanda kaybolan Eda'yı baygın halde bulan Serkan ne yapacağını şaşırır. Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanında izleyiciler Eda'ya ne olduğunu öğrenecek. Öte yandan Eda, yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan ile karşı karşıya gelir. İşte Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı

22 Ekim 2020 Perşembe 15:45 - Güncelleme:
Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı

Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilen dizisi Sen Çal Kapımı, 15. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrolünde olduğu Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanında; Serkan, Eda'ya nişanlı taklidi yapması karşılığında bursunu geri vermeyi teklif eder. İşte Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

SEN ÇAL KAPIMI 16. BÖLÜM FRAGMANI 


Sen Çal Kapımı 16. yeni bölüm fragmanında Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. 

Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı dizinin son bölümünün final sahnesinde Eda'nın ormanda baygın olarak bulunması sonrası izleyenleri meraklandırdı. Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte kaçıranlar için Sen Çal Kapımı 15. bölüm full izleme linki ve son bölüm özeti.

SEN ÇAL KAPIMI 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Çal Kapımı yeni bölümünde; Serkan Eda'ya söyledikleri ve Eda'nın 'kalbimi söktü aldı, ben nasıl buna izin verdim' demesi damga vurdu. Serkan için kolay olmayan bu karar sonrasında yaşananlar Eda'yı derinden etkiledi. Sevilen dizi Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümünde Serkan'ın işyerinde çalışmaya başlayan Eda’yı görünce neye uğradığını şaşırır.

Eda, Serkan’ın onu terk etmesiyle mahvolur. İtalya’ya gidip eğitimini tamamlamaya karar verir. Ama bu kez de İtalya bursunu verenin babaannesi olduğunu ve halasının aracı olduğunu öğrenir. Halasıyla da arası bozulur. Artık kimsenin onun hayatına müdahale etmesine izin vermeyecektir.

Eda’nın işe gelmeyeceğini öğrenen Efe ona iş teklif eder. Sadece kendisine bağlı çalışabilecek, Serkan Bolat’la hiçbir ilişkisi olmayacaktır. Eda önce Serkan’la aynı binada, onu her gün görerek yapamayacağını düşünür. Ama sonra kararını hatırlar: Artık kimseye bağlı kalmadan, hayatının gidişatını kendisi belirleyecektir. Efe’nin teklifini kabul eder.

Eda’yı hayatından çıkardığını sanan Serkan, işyerinde çalışmaya başlayan Eda’yı görünce çıldırır. Ama Efe’nin çalışanı olduğu için bir şey yapamaz.

Eda Serkan arasında soğuk savaş başlar. Ofistekiler de şaşkındır. Eda tatlı tatlı intikamını alırken, Serkan’ı çileden çıkartmaktadır.

Sen Çal Kapımı 15. bölüm izle! Sen Çal Kapımı 15. son bölüm izle (tek parça)