28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Söz dizisi yeni bölüm açıklaması

Söz dizisi yeni bölüm fragmanı için merakla beklenen açıklama geldi.

24 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Söz dizisi yeni bölüm açıklaması

Star TV’nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Söz her Pazartesi  kendi gününde kendi saatinde ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını TIMS&B’nin üstlendiği, senaryosu Ethem Özışık‘ın elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın olduğu askerlerimizi kahramanlık mücadelesini anlatan Söz dizisi izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu karakterini Tolga Sarıtaş,Terörist başı Çolak karakterini Serhat Kılıç, Doktor Bahar karakterini Aybüke Pusat , Gazeteci Eylem karakterini Meriç Aral canlandırıyor. Dizinin askerlerimizin sınırda düşmanlarla zorlu mücadelesinin anlatması büyük bir kesim tarafından ilgiyle izleniyor.

SÖZ DİZİSİ 44.BÖLÜM İLK SAHNE İZLE


 

Söz Konusu

Star Tv’nin ilgiyle izlenen askerlerin hayatını konu olan Söz dizisi; sınırda verilen kıran kıran mücadeleyi anlatıyor. Bir grup askerin sınırdan ülkemize girmeye çalışan teröristlere karşı verdiği mücadelenin yanı sıra; dış mihrakların ülkemiz üzerindeki oyunlarını da engelliyor. Yavuz Komutan önderliğindeki bu askeri ekibin canı pahasına verdiği vatan mücadelesinin yanında normal hayatlarını yaşamak için harcadıkları çaba; askerlerimizin ne zorluklar yaşadığını gözler önüne getiriyor.

Söz Oyuncuları
 
Üstçavuş Fethi Kulaksız ( Burak Sevinç ): Ekibin en yakışıklısı, aynı zamanda Yavuz’un da dert ortağıdır. Gazeteci Eylem’e olan aşkı çoğu zaman onu ipe götürür. Hemen sinirlenen bir yapısı olması sebebiyle çoğu zaman başını belaya sokarken, aynı zamanda duygusal bir aşk adamıdır. Üstçavuş Fethi Kulaksız karakterine hayat veren Burak Sevinç; Enbe Orketrasında profesyonel şarkıcıdır. Yıllarca şarkıcılık mesleğini yaptıktan sonra oyunculuk mesleğine başlamıştır.

Üstçavuş Mücahit Serdengeçti ( Görkem Sevindik ) : Namı değer Keşanlı dizideki komik karakterlerden biridir. Gözü kara bir kişilik olması sebebiyle tğm tehlikeli operasyonlarda başı çeker. Hayat mottosu savaşmak ve dövüşmek olan Keşanlı, boş zamanlarını da sürekli olarak idman yaparak geçirir. Dizide Üstçavuş Mücahit Serdengeçti karakterini canlandıran Görkem Sevindik; daha önce birçok yapımda yer almıştır.

Başçavuş Ali Haydar Bozdağ ( Mustafa Yıldıran ) : Dizide ekibin abisi ve akıl hocası rolünde olan Ali Haydar; çok dindar ve inançlı olmasıyla bilinir. Cesaretli ve bir o kadarda soğuk kanlı biri olarak göze çarpar. Ali Haydar’ın eşi Fatma ile olan ilişkisi ; askerlerin yuva kurma çocuk sahibi olma gibi temel isteklerinin aslında nasıl zorluklar içinde yaşandığı görülür. Ali Haydar’ın vatan aşkı ve karısına olan aşkı arasında zaman zaman zor durumda kaldığı görülür.