27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Söz dizisinde Tim yeniden buluştu

Söz son bölümde Ateş “Komutanım, senin bir şeyin var ben seni hiç iyi görmedim” dedi. Yavuz, “İyi değilim de ondan. Memleketi yangın yerine çevirdiler nasıl iyi olayım? Aslanlar sustu meydan çakallara kaldı. Nasıl iyi olayım? İçim yanıyor Karabatak nasıl iyi olayım?” dedi. Fethi, “Haklısın komutanım” dedi. Mücahit, “Biz de bunun için geldik komutanım. Bizim bir şekilde göreve dönmemiz lazım. Ne yapmamız gerekirse yapalım. Ankara’ya gerekiyorsa gidelim, kime çıkmamız gerekiyorsa çıkalım. Yalvaralım yakaralım dedi. Yavuz ise “biz dilenci miyiz asker miyiz? Biz bu ülkenin neferiyiz. Gel derler geliriz, git derler gideriz, öl derler ölürüz” dedi.

21 Eylül 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Söz dizisinde Tim yeniden buluştu

Söz son bölüm yine heyecan doluydu. Ateş “Komutanım, senin bir şeyin var ben seni hiç iyi görmedim” dedi. Yavuz, “İyi değilim de ondan. Memleketi yangın yerine çevirdiler nasıl iyi olayım? Aslanlar sustu meydan çakallara kaldı. Nasıl iyi olayım? İçim yanıyor Karabatak nasıl iyi olayım?” dedi. Fethi, “Haklısın komutanım” dedi. Mücahit, “Biz de bunun için geldik komutanım. Bizim bir şekilde göreve dönmemiz lazım. Ne yapmamız gerekirse yapalım. Ankara’ya gerekiyorsa gidelim, kime çıkmamız gerekiyorsa çıkalım. Yalvaralım yakaralım dedi. Yavuz ise “biz dilenci miyiz asker miyiz? Biz bu ülkenin neferiyiz. Gel derler geliriz, git derler gideriz, öl derler ölürüz. Gel diyen var mı?” dedi. Feyzullah, “Komutanım siz bizim komutanımız değil misiniz? Bizi bir kere aramadınız. Napıyor bunlar demediniz. Şimdi sizden bir şey istedik, tek bir şey. Ona da mı hayır? Sadece bir kere arayacaksınız ya, sadece bir kere” dedi. Yavuz, “Ne zaman Su’yu istemeye gidiyorsunuz” dedi. Feyzullah şaşırarak siz nerden biliyorsunuz o meseleyi” dedi. Yavuz, “Benim işim bu oğlum.

Aramadım sormadım. Merak etmedim mi sanıyorsun? Hepiniz birer birer burnumda tütmediniz mi sanıyorsun? Gece gündüz bizimkiler naptı acaba diye aklımdan çıktınız mı sanıyorsun? “dedi. 

 

Görevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim’in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi yasa boğmaktadır. İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer.

Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar. Bu eylemin sonucunda ise onları büyük bir sürpriz beklemektedir.