23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Teşkilat 30. bölüm izle son bölüm! Teşkilat 30. bölüm full izle!

Teşkilat 30. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her Pazar izlenme rekoru kıran Teşkilat'ın son bölümüne Serdar'ın hamlesi damga vurdu. Teşkilat 30.bölümde Serdar, Elçi ve Ceren arasında gerilim tırmanırken, tüm ekibin kaderi Serdar'ın elindedir. Ekip arkadaşlarının hayatını kurtarmak için zor bir seçim yapmak zorunda kalan Serdar ne yapacak? Teşkilat 30. bölüm izle son bölüm! Teşkilat 30. bölüm full izle!

16 Ocak 2022 Pazar 23:48 - Güncelleme:
Teşkilat 30. bölüm izle son bölüm! Teşkilat 30. bölüm full izle!

Teşkilat 30. bölüm izleyenleri aksiyon dolu sahnelerle karşıladı. Türk istihbaratına dair gelişmelerin konu alındığı Teşkilat dizisinin son bölümünde Yıldırım kızı Roza'nın ölümünden ekibi sorumlu tutarak intikam planlarını devreye sokar. Ekip, Çelik Kalkan'ın Yıldırım'ın eline geçmesini engellemek amacıyla silah tüccarının peşine düşerek karşı hamle yapar. Ekip, Yıldırım'ın planını suya düşürebilecek mi? Teşkilat 30. bölümü izleyemeyenler için Teşkilat son bölüm izleme linki haberimizde.

TEŞKİLAT 30. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA (YOUTUBE)

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 30. bölümüne Zehra'nın Serdar'ın mücadelesinde yanında olmak istemesi damga vurdu. Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat'ın 31. bölüm fragmanı da yayınlandı.

TEŞKİLAT 31. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını Timur Savcı & Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisi her hafta pazar akşamı TRT1'de izleyici karşısına çıkıyor.

TEŞKİLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat, yeni bölümüyle Pazar akşamı ekrana geldi.

Teşkilat'ın 30. bölümünde Serdar, Elçi ve Ceren arasında gerilim tırmanırken, tüm ekibin kaderi Serdar'ın elindedir.

Ekip arkadaşlarının hayatını kurtarmak için zor bir seçim yapmak zorunda kalan Serdar, sürpriz bir hamle yapar.

Yıldırım kızı Roza'nın ölümünden ekibi sorumlu tutarak intikam planlarını devreye sokarken diğer yanda Boran örgütün tüm gücünü eline geçirmek için harekete geçer.

Ekip, Çelik Kalkan'ın Yıldırım'ın eline geçmesini engellemek amacıyla silah tüccarının peşine düşerek karşı hamle yapar.

16 Ocak 2022 Pazar reyting sonuçları: Teşkilat, Yargı, Survivor All Star reyting sıralaması