27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

TRT 1'de bugün Diriliş Ertuğrul var mı?

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezona henüz başlamadı. Dizinin hayranları ise Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağını ve bu akşam olup olmadığını merak ediyor. İşte cevabı!

19 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
TRT 1'de bugün Diriliş Ertuğrul var mı?

 

TRT 1 ekranlarında en çok izlenen dizilerden biri olan Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümü için geri sayım başladı. Dirliş Ertuğrul yayınlanan ilk iki sezonu ile en çok izlenen dizilerden biri oldu ve zirvedeki yerini hep korudu. Osmanlı Devleti'nin kuruluş döneminin anlatıldığı ilk iki sezonun ardından yeni sezona "Bir Milletin Dirilişi" diyerek başlayan dizinin yeni tanıtımları yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul üçüncü sezon ilk bölümü 26 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelecek.

 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen Diriliş Ertuğrul yeni sezona gecikmeli başlayacak. Çarşamba akşamlarının zirvesinde yer alan dizinin sıkı takipçileri artık dizinin başlamasını bekliyor. Ancak dizi ile ilgili üzücü haberler gelmişti. Dizinin kadrosuna yeni dahil olan oyuncu  Çağdaş Onur Öztürk dizi için aldığı at binme derslerinde kaza geçirmişti. Şu an durumu iyi olan oyuncunun sağlık durumunun tamamıyla iyileşmesi zaman alacaktı. Bundan dolayı yapım şirketi bir gecikme olacağını açıklamıştı. Ancak Diriliş Ertuğruldan yeni sezon fragmanı ve başlangıç tarihinin ne zaman olacağı haberi geldi.

 

 

 

Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 3. yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı izleyici ile buluştu. Sette yaşanan kaza nedeniyle yayın tarihi ertelenen dizinin hayranları için sevindirici haber geldi.

 

 

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ , 2 sezondur devam eden hikayenin dışında, başka bir hikaye ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkacaklarını söyledi. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Bozdağ "Ertuğrul" karakterinin yeni sezonda Kayı beyi olduğunu aktaran Bozdağ, "Ertuğrul Bey’in yolculuğunda başka bir hikaye başlayacak. Biraz gecikmeli gibi oldu ama yeni sezona başka bir hazırlıkla başlıyoruz. Yeni mekanlar, yeni obalar oluşturuldu. Yeni konseptler oluşturuldu ve yolculuğumuzda Bilecik Söğüt’e doğru gidiş var ve bu yıl da Ankara Karacadağ’daki hikayeleri ekrana getirmeye çalışacağız." dedi.

 

 

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SETİNDE KAZA

 

Diriliş Ertuğrul'da yaşanan kaza olayı başta olmak üzere diğer süreçlerin de etkisi ile yayın takviminde değişikşlik oldu. 

 

Tekden Film Yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, twitter’dan yaptığı açıklamada, "Bu yıl yaşadığımız darbe süreci hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yeni eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır" dedi.

 

Mehmet Bozdağ, "Elimizde olmayan sebeplerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayretiyle bu sezon bir kaç hafta gecikmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah Ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır"dedi.