23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Üç Kız Kardeş dizisi 9. bölüm izle! Üç Kız Kardeşler 9.bölüm full izle!

Üç Kız Kardeş dizisi 9. Bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Kanal D'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Türkan, Somer'den vazgeçmeyeceğini söylerken Somer, Türkan'ı sevmeyeceğini söylüyor. Somer, Türkan'dan daha ne kadar kaçacak? Üç Kız Kardeş dizisinin 9. Bölümünde neler yaşandı? Üç Kız Kardeşler 9. Bölümü full izleme sayfasına haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Üç Kız Kardeşler 9. bölüm izle (tek parça)

19 Nisan 2022 Salı 20:19 - Güncelleme:
Üç Kız Kardeş dizisi 9. bölüm izle! Üç Kız Kardeşler 9.bölüm full izle!

Üç Kız Kardeş dizisinin 9. bölümü izleyici karşısına çıktı. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Üç Kız Kardeşlerin yeni bölümünde ailesinin borcu için altınlarını satan Türkan Rüçhan'a yakalanıyor. Türkan, ailesiyle Somer arasında tercih yapmak zorunda kalıyor. Üç Kız Kardeş dizisinin 9. bölümü izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş 9. Bölüm full izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Üç Kız Kardeşler 9.bölüm full izle!

ÜÇ KIZ KARDEŞ 9. BÖLÜM İZLE

Üç Kız Kardeş, 9. bölümüyle izleyici karşısına geçti. Her hafta Salı akşamı Kanal D'de seyirci karşısına çıkan dizi, Türkan, Dönüş ve Derya kardeşlerin hikayelerini ekrana taşıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞLER 9. BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

Başrollerinde; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever ve Tayfun Eraslan'ın yer aldığı Üç Kız Kardeş, yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

ÜÇ KIZ KARDEŞ 10. BÖLÜM FRAGMANI | SADIK ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR...

Rüçhan'ın hırsızlık suçlamaları sonunda buna kalbi dayanamayan Sadık fenalaşır. Hastaneye kaldırılan Sadık'ın durumu kritiktir. Türkan bu durumdan Rüçhan'ı sorumlu tutar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 10. BÖLÜM FRAGMANI - 2

SOMER KARARI TÜRKAN'A BIRAKIYOR!

Rüçhan, Mine'nin çocuğunun Somer'den olmadığını açıklar. Kafası karışan Somer ne yapacağını şaşırır.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D'nin, yapımı Süreç Film'in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın'ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümü ile ekrana geldi.

Üç Kız Kardeşlerin 9. bölümünde; Ailesini kaostan kurtarmak için altınlarını veren Türkan, Rüçhan tarafından fark edilir. Rüçhan, Türkan'ı ailesiyle tehdit ederken Türkan da büyük bir ikilemin ortasında kalır.

Başrollerinde; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nun yer aldığı dizi Üç Kız Kardeşlerin 9. Bölümünde Dönüş'ün Serdar'la olan arkadaşlığı kızların gündeminde!

Derya, Serdar'ın Dönüş'e olan aşkından eminken, Dönüş'ün aklı Nesrin'in bu arkadaşlığa koyduğu engeldedir. Dönüş ve Serdar cephesinde neler olacak?

Somer, Türkan'la Mine'nin evine gidiyor.

Türkan ve Somer, İzmir dönüşü yol kenarında Mine'nin arabasını terk edilmiş bir halde bulurlar.

Sevgilisi için hayli endişelenen Somer, soluğu Mine'nin evinde alır. Türkan da onu yalnız bırakmak istememiş ve yanında gitmiştir.

Oraya vardıklarında Mine'nin özel eşyalarını toplayarak, evi terk etmiş olduğunu fark ederler. Somer mektubu burada okur. Kahrolur...

Türkan'ın bu evdeki varlığı, onu gerçeğe adım adım yaklaştıracak mıdır?

SOMER, MİNE'YE DÖNÜYOR!

Somer, Mine'nin hasretine dayanamaz ve barışmaya karar verir. Ancak Türkan ise Rüçhan'ın zorbalıklarına maruz kalır. Türkan ne yapacak?

Öte yandan anne ve babalarının evlilik yıldönümü için sürpriz yapmaya hazırlanan Derya ve Dönüş, planlarına Somer ve Türkan'ı da dahil ederler.

Yıldönümü kutlaması, dargınların barışması için de bir vesile olur. Ne var ki davetsiz bir misafir, her şeyi alt üst eder.

Başrollerinde; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever ve Tayfun Eraslan'ın yer aldığı Üç Kız Kardeş, yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

19 Nisan 2022 Salı reyting sonuçları: Baba, Survivor, Destan, Üç Kız Kardeş...

  • üç kız kardeş
  • dizi
  • izle
  • 3 kız kardeş
  • üç kız kardeşler