28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde neler oluyor

Ufak Tefek Cinayetler 18.yeni bölümden ilk sahne izle Ufak Tefek Cinayetler 17.son bölüm izleme linki!

21 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde neler oluyor

Ufak Tefek Cinayetler 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir önceki bölümde sürpriz gelişmelerin yaşandığı dizide, Serhan ayrılık kararından emindir. Merve, Serhan’ın kararını onaylamaz, çoğu zaman duymamış gibi davranır. Hatta Tomris Hanım’ı yemeğe çağırır. Bu durumdan rahatsız olan Serhan, Tomris Hanım’a boşanacaklarına dair kararını açıklayacakken Merve tarafından durdurulur. Sarmaşık’ta aniden Serhan’ın evi terk ettiğine dair bir dedikodu yayılır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 18. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 18. yeni bölümüyle 27 Şubat Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

 

Ufak Tefek Cinayetler'e 17. bölüm iki yeni oyuncu katılıyor

20 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek 'Ufak Tefek Cinayetler' yeni bölümünde; Zafer Diper, 'Pelin’in zengin iş adamı babası 'Ekrem Bey' karakterine hayat verecek.

Dilek Güven ise 'Serhan’ın annesi 'Betül Aksak' olarak izleyici karşısına çıkacak. Oya ile Serhan’ı öğrenen Pelin, kafasındaki planlara babası Ekrem Bey’i de dahil eder ve beklenmedik dörtlü, akşam yemeği için kendilerini aynı masada bulur.